NYHEDSBREV

Nr. 03 - 26. januar 2007


Tilskud til skolegang

I denne uge har en del forældre modtaget besked om de særlige tilskud, der er givet. Det gælder fripladstilskud, SFO-tilskud og befordringstilskud. Som alle ved, er der ikke tale om fripladser eller fuld dækning af omkostninger ved skolegangen. Det er et kontant tilskud til det, forældrene allerede har betalt eller fremover skal betale.

Friplads- & SFO-tilskud har vi prøvet før. Der er ikke nogle ændringer på disse områder. De tilskud vi har modtaget fra Fordelingsudvalget, fordeles efter indtægtsforhold mellem forældre, som har søgt tilskud.

Befordringstilskuddet er nyt. Vi har modtaget tilskud i forhold til elevernes rejseafstand fra skolen. Dog kun i forhold til de gamle regler, som gjaldt for HT-skolekort. Vi har i alt modtaget 28.455,- kr. Det svarer til 49,70 kr. pr. kilometer. Vi har valgt at udbetale pengene på samme vilkår.

Såfremt forældre ikke ønsker at benytte dette tilskud, kan det bruges til de elever, som bor længst væk. Vi har bedt forældre om at tilkendegive dette på en særlig svartalon senest i dag. I løbet af de næste par dage vil pengene blive overført til forældrenes bankkonti, og skolen skal have en kvittering for modtagelse af pengene. Spørgsmål til dette bedes venligst rettet til skolens leder. 

Testning

I denne uge har vi testet en del elever. Det er Else Lange, som har udført denne testning hjemmefra. Det gælder elever, som i år har specialundervisning, eller som vi skønner vil få brug for det fremover.

Der er nye regler på specialundervisningsområdet, og vi skal forsøge at beskrive elevernes behov i forhold til dette, så de særlige tilskud, vi er berettiget til kan blive bevilget. Forældrene vil få præsenteret resultatet af testningen ved den kommende forældrekonsultation. 

Dong

Eleverne på de ældste klassetrin har i denne uge besøgt Dong i Avedøre. Vi fik en flot gennemgang af det store kraft-varmeværk, og fulgte produktionen fra start til slut. Det var en imponerende oplevelse at stå i 90 meters højde og se ud over det meste af København.


 

Velkommen til

Midtvejsmøde

onsdag, den 7. februar 2007 kl. 19:00.

Ved mødet orienterer vi forældrene om skolens aktuelle situation. Det gælder både undervisning, medarbejdere, økonomi og meget andet.

Reservér venligst aftenen. Der kommer nærmere besked.

 

Privilegier

I tirsdag var nogle af eleverne i det store lærecenter på privilegietur. Det er en opsamling fra før jul, som nu er gennemført. Også i næste uge er der arrangementer for flere af eleverne. 

Det er koldt 

I disse dage har vejret været koldt. Det har været godt at se, at de fleste elever er fornuftigt klædt på til at møde vinterkulden. Halstørklæder, vanter og huer høre med til den daglige påklædning. Det er en god idé at følge lidt med i vejrudsigten, så man er på forkant med vejret.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER