NYHEDSBREV

Nr. 01 - 12. januar 2007 

Godt nytår

Vi ønsker alle skolens elever og forældre et rigtig godt nytår 2007. Vi er kommet godt i gang i det nye år. Eleverne er engagerede og opmærksomme og hverdagen kører godt.

"Gud tænker på dig" - er temaet for denne uges andagter. I Salme 8, vers 5, står der: "Hvad er da et menneske, at du husker på det ...". Når vi ser den store sammenhæng i universet og de mange mennesker på jorden og deres meget forskellige behov, så er det fantastik, at Gud tænker på den enkelte af os. Men det gør Han. Og Hans tanker for os er altid tanker om fremtid og tanke om håb. Det er opmuntrende og positivt og giver mod på dagen i dag og på fremtiden. 

Praktiske planer

En god struktur og orden med i de små ting er en stor hjælp for at få de store ting til at køre. Det gælder på alle områder. På skolen tænker vi blandt andet på elevernes arbejdspladser. Langt de fleste elever har flot styr på deres arbejdsplads og har tillagt sig gode og fornuftige vaner, som gør det let at holde den pæn. Enkelte elever har fortsat brug for at arbejde med den side af deres skoleliv. Gode skriveredskaber, lineal, viskelæder, passer, lommeregner - ja, det er kun nogle af de nødvendige forudsætninger for en velfungerende hverdag.

En BIBEL på en kristen skole - det er en selvfølge. Flere elever mangler en Bibel. Der er fortsat gode tilbud gennem skolen, så man kan købe en Bibel til en overkommelig pris.

Skiftesko og fornuftige udesko i en tid, hvor vejret er vådt, er værd at tænke på. At møde veludhvilet og parat til en ny dag giver en god start for alle.


Mælk

Vi er startet på en ny periode med mælk. Der er små forandringer i forhold til før juleferien. Enkelte elever har spurgt efter deres mælk. Vi beder først forældrene checke, at der er betalt. Hvis det er i orden, skal man kontakte Dansk Skolemælk - evt. via deres hjemmeside.


Fysikforsøg: Rumfang
 

Sundhed i SFO

Nogle dage om ugen har vi valgt at give eleverne gulerødder og andet grønt sammen med vand at drikke. De fleste er kommer sig over "sjokket", og nyde de friske varer. Andre dage er der fortsat saft og kiks på eftermiddagsmenuen.


Gudrun Irving
 

Personalia

Der er en del nyheder på personalesiden.

Kira Mikkelsen er ophørt som lærer efter eget ønske med udgangen af december 2006. Hun er desværre blevet syg og det er af længere varighed. Vi ønsker: "God bedring, og tak for den tid, du har været på Gideonskolen". Vi er ved at rekonstruere skolens skema, så Kiras timer læses af andre medarbejdere.

Benedikte Back nedkom med en søn den 4. januar 2007. Mor og barn har det godt. Vi glæder os til at se den lille ny og ønsker hele familien rigtig meget tillykke. Vi har tidligere præsenteret Kirstine Henning, som er vikar for Benedikte Back.

Gudrun Irving er et nyt ansigt på skolen. Hun er "gæstelærer" nogle dage i denne uge. Det gælder specielt engelsk på de ældste klassetrin. Velkommen på besøg!

Else Lange er kommet hjem efter en ventet rygoperation. Hun har det godt og er i god bedring. Nu er der en periode med rekreation. Vi ønsker rigtig god bedring.


Nyt udstyr

I slutningen af december fik skolen en ny kopimaskine. Vi er ved at vænne os til den. Det burde betyde enklere procedurer og bedre kvalitet. Vi har indkøbt nogle bærbare computere, som i øjeblikket er ved at blive gjort klar. De skal køre på skolens trådløse netværk og være fleksibelt til rådighed for eleverne.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER