NYHEDSBREV

Nr. 38 - 15. december 2006 

Stjernens lys

Det blev igen en af de særlige begivenheder på Gideonskolen i fredags. Familier og gæster fyldte huset til "Familiejul på Gideonskolen". Det var en særlig glæde at se Solveig og Henry Jakobsen, som har bygget huset for os. Det er blevet en årlig tradition, at vore venner og værter deltager i arrangementet.

Eleverne præsenterede i dans, drama og musik et potpourri af sammenflettede scener med det overordnede tema: Stjernens lys. Eleverne var dygtige, og der var stor opmærksomhed fra alle, så de mange elementer blev smukt passet ind i hinanden. Det efterfølgende traktement med æbleskiver gav anledning til mange dejlige samtaler mellem forældre og skolens medarbejdere. Tak for stort fremmøde og for mange gode ord om arrangementet. 

Juletræet er på plads

Elever fra C4 og C5 hentede i mandags det store juletræ til Gideonskolen. Det er også blevet en tradition for de ældste elever at skove træet og have nogle timer sammen i den anledning. Det står nu på sin plads, og forbipasserende kan glæde sig over lyset i de mørke aftentimer. 

ABC-diplomer

I onsdags fik alle elever i ABC-klassen deres diplom for afsluttet arbejde med bogstavindlæringen. Det er ganske vist et par uger siden, de blev færdige, men nu var anledningen til at få det udleveret. Tillykke med det. I har gjort det rigtig godt. 

Vallensbæk Rådhus

I går, torsdag den 14. december 2006, besøgte en del af skolens elever Vallensbæk Rådhus. Det er blevet en tradition, at vi afleverer "et levende julekort" til borgmester Kurt Hockerup og medarbejderne på Rådhuset.

Ved samme anledning udtrykte vi vores tak for et enestående flot samarbejde også i år - både vedrørende de konsulenter, som konkret arbejder sammen med os på Gideonskolen, og vedrørende det overordnede samarbejde både politisk og praktisk. 

Små glimt

Cirka et kvarter hver dag har eleverne i de forskellige aldersgrupper tid til at hygge sig med en udvalgt julefilm. Den afsluttes i løbet af næste uge. Det er med til at skabe stemning og fællesskab.

 

Personalia

Benedikte Back er gået på barsel. Vi ønsker hende en god fødsel og en god tid med den nye baby.

Kira Mikkelsen er syg og har været det i nogle uger. Vi ønsker hende god bedring.

Kirstine Henning er ny medarbejder, som starter på mandag. Hun vil primært være tilknyttet juniorlærercenteret. Velkommen! 

Sidste skoledag

Torsdag, den 21. december 2006, er sidste skoledag inden juleferien. Dagen slutter kl. 11, og der er ingen SFO denne dag. Skolens medarbejdere har en julefrokost som afslutning på året. Vi har reserveret denne dag til skolens elever alene. Det er en festdag med gudstjeneste og fællesskab omkring juletræet. Der er faste traditioner, som følges denne dag - og de fleste elever ved, hvad det drejer sig om.

 

Første skoledag

Torsdag, den 4. januar 2007 er første skoledag efter juleferien. Alle elever møder til normal tid til en helt almindelig skoledag i det nye år.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER