Nr. 35 - 24. november 2006

Giv dit bedste

Temaet for denne uges andagter har været: "Giv dit bedste". Gennem mange forskellige illustrationer har vi inspireret vore elever til at give deres bedste for andre. Det kan både være praktiske ting, holdninger til andre og penge. At give er en holdning til livet og til andre. Bibelen siger: Gud elsker en glad giver. Når vi deler den glæde med andre, så er vi med til at give "det bedste". Ikke mindst i den kommende juletid, hvor mange børn er vant til at få, er det godt at vende situationen om, og inspirere dem til at give.

Vi pynter op

I dag pynter vi Gideonskolen til jul og advent. Det er ganske vist en uge før advent, og derfor lidt tidligere end vi plejer, men det er praktisk, fordi vi samtidig har en del elever til fodbold. Så er det også klar til december. Det er primært eleverne fra det store lærecenter, som sammen med en gruppe lærere tager sig af de store pynteopgaver. Vi tror at både elever og forældre vil nyde synet af et smukt dekoreret hus. Vi ved at skolens naboer lægger mærke til det, og vi er glade for at kunne være lys i en mørk tid.

Fodboldstævne

I dag, fredag, den 24. november 2006, er en del af skolens elever til indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen i Køge. Vore elever har trænet de sidste 2-3 uger og glæder sig meget til dagen. Vi kører frem og tilbage i bus, og der er givet besked om tidspunkterne. Så er vi selvfølgelig spændt på resultatet, men for os er det vigtigere at have en god dag med fair play end at vinde et trofæ.

Friplads og befordring

Vi får ind imellem forespørgsler fra forældre om de tilskud til befordring og friplads, som er ansøgt. Vi har netop modtaget besked fra "Fordelingssekretariatet". Processen er i gang. Vi kan forvente skolens tilskud til de to områder engang midt i december. De vil blive fordelt af skolens bestyrelse efter gældende regler og udsendt til forældrene inden udgangen af januar.

Husk at bestille mælk

For et par uger siden fik eleverne besked med hjem om bestilling af mælk til forårshalvåret. Betaling for mælk skal finde sted som anført på girotalonen enten den 28. eller 29. november 2006. Det er vigtigt at overholde betalingsfristen, hvis børnene skal have mælk fra den første skoledag efter nytår.

Velkommen til

Jul på

Gideonskolen

fredag, den 8. december 2006

kl. 15 - 18.

Vi glæder os til at se alle skolens familier til en festeftermiddag på skolen. Bedsteforældre, onkler, tanter og andre familiemedlemmer er også varmt velkomne. Skolens elever vil synge, spille og danse. Vi vil give en festlig optakt til julen.

Husk reflekserne

Huske reflekserne - både når du skal i skole, og når du skal hjem igen. Det er vigtigt at blive set.