Nr. 33 - 10. november 2006

Mange samtaler

I tirsdags og onsdags summede skolen af samtaler hele eftermiddagen og det meste af aftenen. Det var tid til forældrekonsultationer. De mange samtaler forløb godt og planmæssigt. Mange gode og positive signaler blev udvekslet og undervisningsplaner blev justeret for den næste periode.

For nogle elever var det første gang, de deltog i en sådan evaluering. Men det er opmuntrende at kunne rose elever for en god indsats og for at være gode kammerater. Det er også vigtig at berøre de områder, som kræver justeringer. Alle sådanne dialoger giver nyt mod og gode råd til fremtidig indsat. Vi glæder os ved at tænke på den gode dialog, og siger tak for de mange opmuntringer og gode ord, som faldt om Gideonskolen og dens arbejde.

Godt klaret

I forbindelse med gudstjenesten hver onsdag på Gideonskolen uddeles et "Godt-klaret"-diplom til alle elever, som har afsluttet et undervisningsforløb i ugen, som er gået. Det bliver til rigtig mange diplomer. Over en periode på to-tre uger vil alle elever have fået mindst et diplom for flot indsats. Forældrene kan følge med på Gideonweb. Det kan ses som en ny stjerne på elevens stjernekort. Forældre, som ønsker adgangskode til deres eget barns oplysninger, kan henvende sig til Gideonskolens Webmaster.

Arbejdermuseet

5. klasses elever besøgte Arbejdermuseet i onsdags. Det var et kig tilbage i vore bedste- og oldeforældres hjem. For mange elever var det en overraskelse at se og opleve forhold fra dengang. Møbler, hjælpemidler i hjemmet og andre livsforhold er så meget anderledes end børnenes hverdag i dag. Det var et spændende besøg.

Mælk efter jul

I denne uge er der omdelt bestillingssedler til mælk til forårsperioden. Man kan vælge samme produkter som i indeværende halvår. Der er en vigtig betalingsfrist, som skal overholdes. Det fremgår af meddelelsen. Man kan betale på posthus eller via PC bank. Elever, som ikke har været med i ordningen i efteråret, kan få "blanke" skemaer, så de kan modtage mælk efter jul. Husk betalingsdatoen: 28. - 29. november 2006.

Indendørs fodbold

Fredag, den 24. november 2006 går det løs. Ligesom tidligere år er elever fra Gideonskolen inviteret til at dyste med andre kristne friskoler i indendørs fodbold. Stævnet finder sted i Ravnsborghallen i Køge. Det er lykkedes os at få en bus til transporten, så alle kan komme frem og tilbage på en enkel og overskuelig måde. Der vil komme nærmere besked om dette. Det er også i år Billesborgskolen, som arrangerer. Det er et stort arrangement, som vi glæder os til at deltage i. I denne uge er holdene dannet, og vi er begyndt at træne. Det bliver mere intensivt i de kommende uger.

Jul på Gideonskolen

Årets familiearrangement i december bliver fredag, den 8. december 2006 kl. 15 - 18. Eleverne er i fuld gang med træningen. Vi plejer at have stor opslutningen til arrangementet også selv om det er et eftermiddagsarrangement. Vi beder alle forældre og andre pårørende om at reservere dagen og byder varmt velkommen.