NYHEDSBREV

Nr. 26 - 08. september 2006


 

Fin opslutning

I tirsdags, den 5. september 2006, blev det første forældremøde i dette skoleår afholdt. Der var et flot fremmøde med rigtig mange forældre. Det er en stor opmuntring for skolens medarbejderne at møde forældrene på den måde. Vi fik et godt feedback til skolen, og der var stor opmærksomhed om de mange nye ting på skolen, som er indført i kølvandet på nye krav og forventninger til skoler i Danmark - altså også privatskoler. Blandt de mange informationer kan nævnes: nye fag, ny skemamodel for de ældste klasser, nye prøver og prøvekrav, ny internetinformationer på skolens hjemmeside vedr. dansk, matematik og engelsk, ny karakterskala. Orientering om skolens økonomi og en del kommende begivenheder blev vel modtaget. Tak for en dejlig aften. 

Mange talenter

Vi har en dejlig musikgruppe, som hver dag spiller til morgensamlingerne. Før ferien sagde vi farvel til flere elever, som havde haft en vigtig rolle her. Vi var spændt på, hvordan vi skulle få nye elever involveret. Det er gået fint. Det har været dejligt at opleve de mange nye talenter på skolen og flere elever er gået i gang med at spille. Det tegner rigtig godt. Tak til alle elever og medarbejdere, som gør en ekstra indsats med det. 

Nu kører det

Der er rigtig mange elever, som cykler til skole i disse dage. Cykelstativer er fulde, og der er mange cykler parkeret andre steder. Vores deltagelse i ABC ser ud til at være større end sidste år - så: måske vinder vi!


HUSKAT

Ansøgning om tilskud til befordring skal afleveres senest på mandag. Alle elever har modtaget skemaer, men det er jo ikke alle som er berettiget. Hvis man er i tvivl, kan man aflevere skemaet, men er det helt oplagt, at man ikke opfylder kilometer betingelserne, er der ingen grund til at aflevere det.

Adresselisten er klar til at blive trykt. Alle forældre ved forældremødet blev bedt om at checke oplysningerne. Nu beder vi de resterende forældre om at kontakte skolen, hvis de har ændringer til adresselisten. 

Lejrskole

Vi har ved forældremødet orienteret om lejrskolen på Lyngsbo ved Lillebælt. Den finder sted i tiden mandag, den 9. oktober til fredag, den 13. oktober 2006. Da vi ikke kan få frirejse med DSB i år, fordi tidsfristen for at ansøge er overskredet, vil prisen for lejren stige lidt. Forældre skal derfor betale 425,- kr. pr. barn. Der betales dog fortsat kun for de to første børn i familien. Der var god forståelse for dette ved forældremødet. Man kan se nærmere om lejren på internetadressen: www.lyngsbo.com 

Privilegier

Hver uge har alle elever mulighed for at erhverve privilegier. Det gør hverdagen lidt lettere, og så er der en belønning i slutningen af ugen. I går var eleverne fra det store lærecenter på tur lidt af dagen. Det blev til dejlige oplevelser på cykel, med bål eller boldspil. Det er dejligt at kunne rose elever for ansvarlighed og fornuftig arbejdsindsats.
 

Konference

Fredag-lørdag, den 8. og 9. september 2006 har vi besøg af Graham Yoko fra Sydafrika. Vi har to pædagogiske dage om kristen undervisning for skolens medarbejdere og gæster. Konferencens tema er: "Hvad betyder mest?" 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER