Nr. 25 - 1. september 2006

Forældremøde på tirsdag

På tirsdag, den 5. september 2006, mødes alle skolens forældre til skoleårets første forældremøde. Der er tale om et orienteringsmøde både om skolen generelt og om det enkelte barns klasse. Der er sendt indbydelser med børnene hjem i går, og vi har bedt om tilbagemelding i dag eller senest på mandag. Vi glæder os til at se rigtig mange forældre. Det er vigtigt at mødes for dialogens og børnenes skyld. Der er meget nyt at fortælle om ændringer i bl.a. afsluttende prøver, befordringstilskud og skolens kommende arrangementer. Velkommen på tirsdag.

Godt forældrekursus

I lørdags havde vi forældrekursus for nye forældre. Det var vel besøgt. Der var en god stemning, og det var både hyggeligt og en glæde at mødes med forældrene. Tak for god opslutning.

Snup cyklen

På mandag starter kampagnen "ABC" - Alle Børn Cykler. Eleverne har nu tilmeldt sig, og de skal så cykle til og fra skole fra den 4. til den 15. september. Det gælder ikke om, hvor langt, man cykler, men at man cykler. Hvis man husker cykelhjelm tæller det dobbelt. Eleverne i BH.-, ABC-, og 2. klasse kan også vælge at cykle hjemme og fortælle på skolen, at de har cyklet. Så nu skal cyklerne ses efter, så de er klar til på mandag. Vi beder forældrene om at hjælpe til, så bremser og andet udstyr er i orden.

Befordring

I løbet af den næste uge skal vi registrere alle elever, som er berettiget til befordringstilskud / HT-skolekort efter de gamle regler. Som alle ved, kan man ikke længere få dette skolekort, men man kan søge om kontant tilskud til et normalt HT-kort. På tirsdag - ved forældremødet - vil vi orientere nærmere om betingelserne. Vi beder alle forældre, hvis børn opfylder afstandskriteriet om at udfylde et ansøgningsskema og aflevere det på skolen. For god ordens skyld kan vi oplyse at det er:

Fra

Til *)

BH, 1.-3.

4. - 6.

7. - 9.

10.

*) Der ydes ikke tilskud ud over denne afstand.

Velkommen på tirsdag til yderligere information.

SFO- og skolepengetilskud

For god ordens skyld skal vi minde om aflevering af ansøgningsskema i forbindelse med SFO- og skolepengetilskud. Vi har i denne uge gennemgået de skemaer, som er modtaget, og har i enkelte tilfælde sendt dem tilbage til forældrene, fordi nogle oplysninger manglede. De skal fremsendes til skolen igen snarest. Hvis andre forældre har overset afleveringsfristen, så kan vi fortsat modtaget ansøgninger, men det skal være hurtigt.

Lejrskole

Vi skal på lejrskole i uge 41. Det er ugen før efterårsferien. I år går turen til Lyngsbo, som ligger ved Lillebælt - tæt ved Fredericia. Vi rejser mandag, den 9. oktober og kommer hjem igen fredag, den 13. oktober 2006. På forældremødet vil vi fortæller mere om projektet.