Nr. 22 - 23. juni 2006

Tak, for det 9. skoleår

I dag har vi sendt eleverne på sommerferie. Vi har afsluttet det niende skoleår på Gideonskolen. Det har været et rigtig godt år, som vi med glæde ser tilbage på. Vi er nået langt med børnene og skolen har udviklet sig. Vi har fuldt hus - også til næste år - og det giver gode forventninger om fremtiden. Tak til alle jer forældre for jeres opbakning og støtte gennem året. Tak, for de mange opmuntringer, som vi har fået som medarbejdere. Det har varmet.

Den første frugt

Vi har taget afsked med elever i 9. og 10. klasse. Alle disse elever har gennemført de afsluttende prøver meget tilfredsstillende og skolens gennemsnit på de afsluttende prøver er fornemt. Tre af eleverne har være med på Gideonskolen siden vi begyndte i 1997. Det er noget særligt for os som skole at se afslutningen på det første "kuld". Det er selvfølgelig ikke mange år at måle skolens faglige og karakterdannende profil på, men det giver alligevel en pejling. Og den giver os anledning til at være stolte og glade. Vi har i alle de unges udtalelser netop understreget deres personlige karakterdannelse. De er kommet langt og vil være i stand til at indgå i mange nye sammenhænge med en positiv profil. De vil helt klart også kunne præge deres kommende sammenhænge med kristne normer og værdier.

Afslutningsfest

Tæt ved 400 deltog i går i vores afslutningsfest. Der var fuldt hus, og det var en stor glæde. Vi oplevede igen en meget fin opslutning og en god atmosfære. Eleverne optrådte med mange indslag, og det satte rammen om uddeling af de mange diplomer til eleverne. Alle elever modtog diplomer - nogle flere end andre. Diplomerne er en anerkendelse for en særlig indsats i årets løb. Både fagligt og personlighedsmæssigt er vore elever vokset. Spisningen udenfor forløb flot. Vi var lidt spændt på vejret, men det gik fint. Mange forældre blev længe for at hygge sig og tale med de andre forældre. Tak, for en dejlig afslutningsfest.

Næste skoleår

Velkommen i skole igen mandag, den 14. august 2006, kl. 9:00 - 11:00. Det er en introduktionsdag. Vi begynder med en gudstjeneste, og derefter er elverne i deres klasser for at gennemgå det nye skema og sætte mål.

Startpakke

I løbet af næste uge bliver startpakken klar. Den indeholder vigtige informationer om næste skoleår. Den bliver udsendt omkring 1. juli 2006, så forældre kan lægge planer for det nye skoleår.

Farvel

Vi har sagt farvel til Simon Andreasen, som skal videre med sine planer om at undervise i gymnasiet. Vi har været meget glade for den periode, vi har "lånt" Simon på Gideonskolen og ønsker alt godt også i den nye sammenhæng.

Lars Schultz slutter også som daglig medarbejder på skolen. Vi har dog fået løfte om assistance på nogle tekniske områder. Lars har bragt Gideonskolen helt frem i front, når det gælder IT udvikling. Vi har desuden nydt godt af Lars’ erfaringer på mange andre områder. Tak, for en enestående hjælp og indsats.

God sommer

Vi ønsker alle skolens familier en rigtig god og velsignet sommer. Skulle der været behov for at kontakte skolen i sommerferien, kan man ringe på mobil: 40 10 53 67.