Nr. 21 - 16. juni 2006

Velkommen til nye elever

I fredags mødtes vi med alle nye elever til den kommende børnehaveklasse. Der bliver 14 elever, og det var en fest at møde både forældre, elever og søskende. Det var første gang eleverne mødtes, og det er altid spændende at være sammen første gang. Det virkede til at være en meget positiv og god gruppe, som vi glæder os til at have på skolen. Når vi sammenligner den "gamle" børnehaveklasse med den "nye", bliver vi lige forbavset hvert år. Der sker så meget med eleverne i det første skoleår. De er selvfølgelig blevet større, men der er også sket meget andet i deres udvikling, som både kan ses og måles.

Bonusbutik

I går havde vi bonusbutik for sidste gang i dette skoleår. Det er en fest at invitere alle elever til at omsætte deres "bonus" til nyttige ting og sager, som præsenteres i bonusbutikken. Vi glæder os over den gode og ansvarlige indsats, som vi belønner "kontant" med bonus. Det er på en måde elevernes "lommepenge" på skolen, og de har virkelig fortjent dem.

Graf Zeppelin

I onsdags var det eleverne i 3. og 4. klasse, som besøgte Post & Tele Museet for at se og opleve de store luftskibe fra mellemkrigstiden. Eleverne løste en række opgaver og blev guidet omkring, så de fik et godt udbytte af de mange informationer.

Afslutningsfest

Torsdag, den 22. juni 2006 kl. 15:30. Det er en glæde at invitere alle skolens familier til afslutningsfest. Vi glæder os sammen over at være nået til endnu en milepæl på skolen. Det 9. skoleår er færdigt. Det betyder også, at det første kuld elever, som vi selv har opfostret siden 1. klasse er færdigt. Det er der noget særligt ved. Eleverne optræder, der uddeles diplomer og afgangsbeviser. Vi spiser sammen. Det bliver en dejlig dag. I næste uge sender vi nærmere besked om afslutningsfesten. Vi beder om tilmelding, da der er tale om spisning.

Husk SFO

SFO’en er åben første og sidste uge i sommerferien. Hvis forældre ønsker at benytte dette, skal man huske at tilmelde eleverne til Ingelise Johansen. Nye elever, som først starter den 14. august, kan ikke indgå i SFO’en i sommerferien.

Omfotografering

På tirsdag, den 20. juni 2006, er der omfotografering for elever, som var fraværende ved den første fotografering. Hvis man af anden årsag ønsker at få taget billedet om, så skal eleverne medbringe billederne.

Sidste uge

Vi går nu ind i sidste skoleuge. Der skal ske meget, og vi glæder os til at feste med eleverne - både på torsdag og fredag. Fredag, den 23. juni lukker skolen kl. 11:00. Det er en kort dag, men en vigtig dag. Der er ingen SFO denne dag, da skolens personale har en fælles frokost bagefter.