Nr. 13 -  7. april 2006

Glædelig påske

Nu er det påske. Eleverne har påskeferie fra lørdag, den 8. april til og med mandag, den 17. april 2006. Det er dejligt med en lille pause i det daglige arbejde. Men påske er mere end det.

Påske er måske den vigtigste højtid for en kristen. Jesu død og opstandelse er nøglen til tilgivelse og evigt liv hos Gud. For mange mennesker i vor tid er tanken om "tilgivelse for synd" blevet så fjern, at der er god grund til at minde om det. Synd er adskillelse fra Gud og tilgivelse er genoprettelse af fællesskabet med Gud. Du og jeg skal ikke gøre noget. Gud har gjort det hele. At modtage det "i tro" betyder at give Gud ret. Så enkelt er det.

Ved vores forårsfest på Gideonskolen i går aftes blev det også tydeligt illustreret i tale, sang, musik og dans. Det er en fest og en glæde for os at formidle de klare toner til alle skolens familier. Tak for opslutning om festen og anledningen til at kunne ønske alle: Rigtig glædelig påske.

Spærretid

I tirsdags besøgte elever fra C1 Nationalmuseets særudstilling "Spærretid". Det er en udstilling, som fortæller om livet under 2. verdenskrig. Guiden gav et levende billede af historien, og vore elever var rigtig gode til at svare på spørgsmål. De fik megen ros for deres viden og fine opførsel. Det glæder os at få sådanne tilbagemeldinger.

Lejrskole på Hvidekilde

Mandag, den 24. til fredag, den 28. april 2006. Alle elever på Gideonskolen skal igen på lejrskole. Der er lagt mange spændende planer for at give et flot indhold til de forskellige aldersgrupper. Forældrebetalingen er 350,- kr. pr. barn. Der betales kun for de to første børn. Lommepenge er højst 50,- kr. pr. elev. Men alle elever får alt, hvad de behøver på lejren af mad og drikke og mellemmåltider. Lommepengene bruges til lidt ekstra i slik- & frugtboden. Der sendes besked hjem om lejrskolen lige efter påske.

Ingen SFO i påsken

Der er ingen SFO på Gideonskolen i påskeferien. Der har ikke været behov for det. Vi tror, at forældre har fundet gode og spændende løsninger for deres børn, og det synes vi er rigtig godt for børnene og for familierne.

Friske fisk

I onsdags blev skolens akvarium renset og fornyet. Vi havde professionel hjælp. Alt kom op af akvariet: sten, planter og fisk. Elever, som så på, fik lov at holde fiskene et øjeblik, inden de kom ned i et midlertidigt bassin. Nu svømmer de rundt i et klart og fornyet akvarium. Det ser rigtig godt ud.

Vigtige datoer:

Årsmøde
Mandag, den 15. maj 2006 kl. 19:00.

Prøver
De skriftlige prøver starter mandag, den 8. maj 2006 og slutter torsdag den 11. maj 2006.
De mundtlige prøver starter onsdag, den 31. maj 2006 og slutter tirsdag den 20. juni 2006.

Afslutningsfest
Torsdag, den 22. juni 2006 kl. 15:30.