Nr. 11 -  24. marts 2006

Ikke en sten tilbage

Gideonskolen startede i 1997 på Gerdasvej 3 ved Glostrup Station. Nu er det lille hus væk. Sammen med Vejvæsenets hus er et stort område ryddet, som fremover skal bruges til nyt center, boliger og andet. I søndags kørte vi omkring Gerdasvej, og så det halvt nedrevne hus. Det bragte mange varme og dejlige minder frem fra dengang det hele begyndte.

Vi har heldigvis rigtig mange billeder og video fra begyndelsen, som vi kan tage frem ved passende lejligheder. En hel del af Gideonskolens elever kan stadig huske tiden i Glostrup. I mandags viste vi et par billeder fra nedrivningen og sagde "farvel" til den gamle bygning.

Konkurrence i dag

I dag deltager Gideonskolen i en oplæsningskonkurrence sammen med mange andre skoler fra Københavns Amt. Det foregår i Amtsgården i Glostrup. Gennem et stykke tid har vores 7. klasse trænet, og i tirsdags fandt udvælgelsen sted. Det blev Marie-Louise Riis og Helle Clausen, som repræsenterer Gideonskolen. De andre elever har også gjort et flot arbejde, som vi glæder os til at præsentere på Hvidekildelejren.

Besøg i Folketinget

Elever fra 7.-8.-9.-10. var på rundvisning i Folketinget i onsdags. Det var et meget flot og informativt besøg. Ud over præsentation af Folketingets lokaler blev der også tid til at drøfte politikernes arbejdsdag og opgave.

Askepot

På torsdag, den 30. marts 2006 kl. 16:30 vil elever fra B4 vise eventyret "Askepot" for deres forældre og søskende. Vi glæder os til at se rigtig mange gæster, og vi vil også have tid til en lille forfriskning efter forestillingen. De øvrige elever på skolen får lejlighed til at se "Askepot" dagen efter, fredag, den 31. marts 2006.

Velkommen til

Forårsfest

Torsdag, den 6. april 2006 kl. 18:30

Alle skolens familier er velkommen til at fejre forår og påske med os.

Træningen er i fuld gang og stort set alle elever er involveret.

Reservér dagen - nærmere invitation følger.

40 års jubilæum

På fredag, den 31. marts 2006 er vi inviteret til jubilæumsreception på Vallensbæk Rådhus i anledning af borgmester Kurt Hockerups 40 års jubilæum som medlem af kommunalbestyrelsen i Vallensbæk.

Kurt Hockerup har personlig betydet meget for Gideonskolen - både i forbindelse med Gideonskolens etablering i Vallensbæk, og i forbindelse med skolens daglige arbejde. Vi ser derfor frem til at deltage og vise vores taknemmelighed for en betydningsfuld person og afholdt borgmester. Hjertelig tillykke!