NYHEDSBREV

Nr. 10 -  17. marts 2006Samtale

Vi ser tilbage på en uge præget af forældre-elev-konsultationer. Der er ført mange samtaler med og om skolens elever. Det er en vigtig proces for at se tilbage og planlægge fremad. Det er også nogle rigtig dejlige timer med fællesskab om skolen, klassen og den enkelte elev. Der er sagt mange rosende og opmuntrende ord, og der er truffet beslutninger for den næste arbejdsperiode for eleverne.

Vi mangler kun ganske få familier, så har vi været hele vejen rundt og talt med alle elever og deres forældre. Tak til alle forældre og elever for opbakning og mange rosende ord til det arbejde, som gøres på skolen. Tak for praktisk hjælp med kager og andet til at udfylde ventetiden med. 

Tilladelse til billeder

Der har været stor opbakning og accept af den billedpræsentation, vi har af skolens hverdag på vores hjemmeside. Vi har fået næsten alle sedler retur, og sender i dag en seddel med hjem til de få familier, som vi ikke har hørt fra.

Også i denne uge er der en del billeder, som man kan hygge sig med derhjemme. Mange forældre synes, at det er dejligt, fordi børnene kan fortælle meget mere om "hvad der er sket i skolen", når de se billederne. 

Besøg fra Indonesien

I tirsdags havde vi besøg fra Indonesien. Vi havde et lignende besøg for et par år siden. Siden da har Indonesien oplevet mange jordskælv og også den store tsunami fra december 2004. De kristne i Indonesien gør et stort arbejde for at hjælpe med genopbygningen. Indonesien er overvejende et muslimsk land, og det er ikke let at leve som kristen under de vilkår, som undertiden bydes. Vores gæst fortalte, at det vigtigste ord i den forbindelse er "tilgivelse". 

Askepot

Eleverne i 4. klasse træner det bedste de kan for at blive klar med deres opsætning af eventyret "Askepot". Der er kostumer og kulisser, læseprøver og andre prøver. Eleverne vil vise stykket for deres egne forældre og søskende torsdag, den 30. marts 2006. De øvrige elever vil få det at se fredag, den 31. marts 2006. Der sendes invitation hjem til forældrene inden længe. 

Forårsfest

Torsdag, den 6. april 2006 kl. 18:30 inviterer vi alle skolens familier til forårsfest. Det er lige før påske, og derfor handler det også om påskens begivenheder. Næsten alle elever er involveret. Der trænes med de forskellige danse hver torsdag, og når vi kommer nærmere bliver det lidt mere intensivt. Det er ligesom tidligere skolens medarbejder, Rose Broholm, som forestår det store træningsarbejde. Vi glæder os til at mødes. 

Ungdomsuddannelserne

Alle skolens elever i 9. og 10. klasse har i denne uge færdiggjort deres ansøgninger til videregående uddannelse. Ansøgningerne er videresendt elektronisk eller på anden vis, og nu venter de på svar om optagelse. Det er en vigtig proces, hvor eleverne bliver afklaret og lægger en uddannelses- og udviklingsplan. Det er helt i tråd med skolens holdning, at man sætter mål for sit liv og dermed også for sin uddannelse. Vi ønsker dem alle sammen held og lykke.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER