Nr. 09 -  10. marts 2006

Undervisningsrapport

På mandag sender vi undervisningsrapporterne med hjem. Rapporten fortæller om elevens udbytte af undervisningen siden sidste rapport, som kom i november. Rapporten vil i løbet af weekenden også være til rådighed i elektronisk udgave på Gideonweb. Forældre, som har adgangskode, kan se den dér og printe den ud, hvis man vil det.

Rapporten er også optakt til konsultationerne på tirsdag og onsdag i næste uge. Rapporten hjemsendes i to kopier. Den ene skal afleveres på skolen i underskrevet stand. Den anden er til forældrenes eget brug,

Forældrekonsultation

Tirsdag, den 14. marts 2006 kl. 15 - 21

for alle grupper

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 14 - 21

primært for elever i 5. - 10. klasse.

Forældrekonsultation

Vi glæder os til at mødes med skolens elever og deres forældre til den anden konsultation i dette skoleår. Konsultationen er et godt sted at mødes for at vurdere, hvor langt vi er nået, og hvilke planer der skal lægges for den næste arbejdsperiode.

Der er lavet en tidsplan, som også er tilgængelig på skolens hjemmeside. Den trykte udgave sendes hjem sammen med undervisningsrapporterne. Vi har gjort vort bedste for at imødekomme de ønsketider, vi har fået fra forældrene. Hvis tiden ønskes ændret kan det ske ved henvendelse til skolens leder. Vi glæder os til at være sammen. På gensyn.

Billeder på hjemmesiden

Forældre og elever ved, at vi hver uge bringer nye billeder på skolens hjemmeside, som fortæller om skolens liv i hverdag og fest. Vi forsøger at dække elevgruppen bredt med billeder, så forældre kan finde deres egen dreng og pige med jævne mellemrum.

Da hjemmesiden er offentlig, kræver loven, at vi har forældrenes accept til at bringe disse billeder. Det mener vi, at vi har gennem den praksis, som vi har benyttet. For at alle formaliteter kan være i orden, vil vi bede forældre om at godkende dette. Sammen med undervisningsrapporten vil vi derfor hjemsende en erklæring til underskrift. Denne bedes venligst medbragt til konsultationen.

Brød til alle

I fredags var der brød til alle. Elever med privilegium havde bagt, så alle skolens elever fik glæde af det. Elever med privilegium - og det er åbent for alle - har på skift mulighed for at vælge forskellige hjemkundskabsopgaver om fredagen. Der er også andre muligheder, men køkkenet er en populær aktivitet.

Projekttid

Hver dag kl. 10-11 er det projekttid. Alle elever skal igennem en lang række praktiske projekter under overskriften "natur og teknik". Det er altid en spændende og farverig oplevelse, dels fordi der er mange elever, dels fordi der sker mange ting samtidigt.