Nr. 39 - 22. december 2005

Glædelig jul

Så nåede vi det igen. Julen er kommet og året er næsten omme. Den første tanke, som kommer i den forbindelse er taknemmelighed. Vi er taknemmelige for alt det, vi har fået gennem troen på Jesus Kristus. Det kan ikke vises tydeligere end dengang Jesus kom til verden. Omstændighederne var ikke de bedste, men det skete på trods af det. Jesus kom for at vise os, hvem Gud er. Jesus kom som Guds søn for at tilbyde frelse til enhver, som tror. Det er vi meget taknemmelige for. Vi kan simpelthen ikke blive færdige med at takke, love og prise Gud for hans uudsigelige gave.

Vi er taknemmelige for vore skole. For alt det, vi har mulighed for at gøre både undervisningsmæssigt og dannelsesmæssigt. Vi er taknemmelige for vore elever og deres familier og for den opbakning og støtte, vi får til det daglige arbejde. Vi er taknemmelige for vores medarbejderteam, og det vi i fællesskab kan gøre.

"Og lad os gå med stille sind, som hyrderne til barnet ind, med glædestårer takke Gud for miskundhed og nådesbud!"

Gideonskolen ønsker alle

en rigtig glædelig jul

og et godt og velsignet nytår.

Juleafslutning

Juleafslutningen på Gideonskolen fulgte faste traditioner. Vi startede dagen med en gudstjeneste, hvor Marianne Riis delte nogle tanker omkring jul med os, og juleevangeliet blev læst. Derefter var der en pause, mens festsalen blev gjort klar. Det store juletræ blev stillet i midten og en lille gave til hver elev lagt under træet. Eleverne kom ind i salen til musik og sang og gik omkring træet. Vi lyttede til musik og fik en lille historie inden gaverne blev delt ud. Derpå var der en lille servering for alle elever i spisesalen inden dagen sluttede med bøn og eleverne sendt hjem.

Farvel

Lynette Roussau rejser hjem til Sydafrika den 24. december. Hun har haft sin sidste skoledag på Gideonskolen i dag. Lynette har været hos os i 14 måneder og har dermed afsluttet den volontøropgave, som hun har lovet. Lynette er faldet godt til på skolen og har udført sin opgave flot. Vi ønsker hende alt godt også fremover og siger tak for den tid, vi har haft sammen.

Ingen SFO

Der er ingen SFO i juleferien. Vi har ikke modtaget nogle henvendelser fra forældre med dette behov og regner derfor med, at alle pasningsbehov er dækket.

Første skoledag

Første skoledag efter juleferien er tirsdag, den 3. januar 2005. Det er en helt almindelig skoledag. Vi mødes som sædvanlig kl. 8:30 og følger skemaet, som det er planlagt for tirsdage. Vel mødt!