Nr. 38 - 16. december 2005

Et levende julekort

I går afleverede vi det årlige julekort til Vallensbæk kommune. Det er femte år i træk, vi har haft lejlighed til det. Det er altid en fest at møde medarbejderne på rådhuset, når eleverne fra skolen spiller, danser og synger i rådhusets forhal. Vore elever præsenterede deres program med stor dygtighed og vi er stolte af dem.

Ib Johansen lagde i sin hilsen til borgmesteren og medarbejderne stor vægt på det vel overståede kommunevalg. Det er en glæde for os som skole, at Vallensbæk kommune fortsætter som selvstændig kommune med stort set samme kommunalbestyrelse. Det er en stor tryghed, at vi kan fortsætte med samme gruppe af konsulenter på skoleområdet.

Borgmester på besøg

I tirsdags havde vi besøg af borgmester Kurt Hockerup. Det er en tilbagevendende tradition, at vi mødes med borgmesteren et par gange om året. Denne gang ønskede Kurt Hockerup at besøge skolen ved samme anledning. De fleste af vore elever fik hilst på borgmesteren. Vi kunne opdatere om skolens elev- og undervisningssituation og drøftede bl.a. de lokale trafikforhold på Strandesplanaden. Vi bliver mødt med stor opmærksomhed og forståelse og er rigtig glade for at mødes med borgmesteren.

Fuldt hus på Gideonskolen

I fredags var der igen fuldt hus på Gideonskolen til den årlige begivenhed for skolens familier i anledning af julen. Som kristen skole lægger vi stor vægt på julens begivenheder. Vi ser den som en særlig anledning til at understrege Guds ønske om at være sammen med os. Jesus kom for at vise os, hvem Gud er.

Eleverne viste os glimt af Guds kærlighed gennem dans, musik og sang. Det var opmuntrende og dejligt at se de mange fremmødte familiemedlemmer. Tak, fordi I kom og gjorde eftermiddagen festlig og mindeværdig.

Tilsyn

I dag har vi haft besøg af Torben Kristensen. Han er forældrevalgt tilsynsførende på Gideonskolen. Torben Kristensen har overværet så meget af skolens undervisning, som det praktisk har været muligt. Det er en del af opgaven at følge godt med i skolens dagligdag.

Torben Kristensen, forældrevalgt tilsynsførende.

Juletræ

I onsdags hentede elever fra 7. klasse det store juletræ i skoven. Vi har i lighed med tidligere år fået lov at hente et juletræ hos en af skolens venner, som har en stor plantage. Det er naturligvis noget særligt, at vi kan gøre det på denne måde. I løbet af dagen i dag er træet kommet på plads foran det store vindue i festsalen. Her skal det være til glæde for både os i huset og folk, som passerer forbi.

Sidste skoledag

På torsdag, den 22. december 2005 har vi juleafslutning. Eleverne møder som sædvanlig kl. 08:30 og dagen slutter kl. 11:00. Det er kun for elever. Der er ingen SFO denne dag. Vi håber forældrene finder alternative løsninger.