Nr. 34 - 18. november 2005

De små synger

Fra på mandag og tre uger frem vil vore elever i Børnehaveklassen, 1. og 2. klasse være med i et projekt, hvor de hver dag (bortset fra tirsdage) har en lektion i sangundervisning. Vi vil lære dem nogle af sangene fra "De Små Synger". Sammen med klasselæreren vil Rose Birgitte Pedersen undervise eleverne. Rose Birgitte Pedersen er gæstelærer i disse tre uger.

Farvel - på vej til Sydafrika

I går sagde vi "farvel" til eleverne i 9. og 10. klasse. De er i dag rejst til Sydafrika. Eleverne har gennem længere tid forberedt sig på at deltage i All Africa Student Convention.

Det er 20-året for afholdelse af denne internationale elevkonference og 9 år siden flere af de deltagende elever startede på Gideonskolen. Det er derfor på flere måder en markering af særlige begivenheder. Konferencen har ca. 2000 deltagere, og vore elever repræsenterer Danmark både med dans og musik.

I forbindelse med konferencen skal vore elever se lidt af Sydafrika. Vi glæder os til at lytte til rapporterne fra dem - både undervejs - og når de kommer hjem.

Postmuseum

I går besøgte vore elever i 2. klasse Postmuseet. De skulle blandt andet høre lidt om H. C. Andersen. Det er jo stadig H. C. Andersen-år i Danmark, og derfor er besøget helt aktuelt. Mange aktiviteter om vores berømte forfatter har ligget i foråret, men det er dejligt, at der også er gemt lidt til denne del af året. Vore elever havde en rigtig dejlig dag.

Tillykke til borgmesteren

Valget til kommunalbestyrelsen er overstået i denne omgang. For de fleste kommuner i Danmark blev det et noget anderledes valg, og mange steder blev borgmesteren skiftet ud.

I Vallensbæk fortsætter borgmester Kurt Hockerup. Kommunalbestyrelsens sammensætning er uændret - hvad angår fordeling på partier. Vi glæder os over, at vi fortsat har mulighed for at holde denne nære kontakt til personer vi kender godt i vores kommune.

Det er også en glæde, at borgmester Ib Terp fortsætter i Brøndby kommune. Vi har mange elever fra Brøndby, og ønsker også at holde en åben og varm kontakt hertil.

Familiejul

Familiejul på Gideonskolen fredag, den 9. december 2005 kl. 15 - 18. Vi glæder os til at se alle skolens familier og deres nærmeste pårørende til en festlig optakt til jul. Eleverne medvirker med dans, sang og drama, og vi byder på en lille forfriskning. Velkommen - reservér dagen!

Billesborg-Cup

Vi træner til "Billesborg-Cup" i disse uger. En stor del af skolens elever er med på de 7 hold vi stiller med fra 4. til 8. klasse. Vi skal dyste med et par andre skoler i indendørs fodbold i Ravnsborghallen i Køge. Det er blevet en tradition, som vi glæder os til. Vi trænede i onsdags, og på næste onsdag træner vi igen. Når vi kender mere til programmet sender vi besked hjem om det.

Elever spiller med til morgensamling.