NYHEDSBREV

Nr. 33 - 11. november 2005 

God stemning

I tirsdags og onsdags afviklede vi de planlagte forældrekonsultationer. Skolen summede af liv hele eftermiddagen og aftenen. Vi nåede igennem alle elever bortset fra en enkelt, som blev syg. Det er rigtig godt klaret.

Stemningen var god og samtalerne mellem forældrene i ventetiden var positive og varme. Igen oplevede vi det værdifulde samarbejde mellem skole og hjem i funktion. Det er livsnerven i skolen, og vi er rigtig godt stillet i den sammenhæng.

Den gule forhal havde café-stemning. Nogle var i gang på computerne og andre så film fra den sidste lejr. Der blev også tid til at smage de mange forskellige kager, som forældre havde bidraget med. Tusind tak for det.

Konsultationerne er vores anledning til at justere forventninger med praktiske muligheder, og det skal nu omsættes i hverdagen. 

Arbejdsdag i Zoo

6. klasse var på arbejdsdag i Zoologisk Have i onsdags. De var tidligt oppe, og startede med at malke køer. Derefter blev der muget ud i de forskellige stalde og dyrene plejet. Det var ikke alle, som synes, at det var hyggeligt at hente elefantgødning til løverne. Men det gav en tydelig forandring i løvernes adfærd. De rullede sig i denne gødning og blev meget aktive. Dagen sluttede med besøg i skolestuen. 

Klar til Sydafrika

I går blev de sidste elever vaccineret inden skolerejsen til Sydafrika. På fredag går det så løs. Eleverne ledsages af Else Lange og Elsebeth Thomsen. De kommer tilbage den 5. december.

Temperaturen i Sydafrika er 30-35 grader, og det er sommer. Vore elever skal deltage i en international elevkonference. Der forventes ca. 2000 deltagere. Vi skal medvirke med musik og dans. Derefter skal eleverne opleve geografi, historie og dyreliv på nærmeste hold i Sydafrika. Vi glæder os til at høre spændende tilbagemeldinger. Vær med til at bede for gruppen, at alt må forløbe planmæssigt. De fleste elever har aldrig rejst så langt før.Besøg fra Sjællands Symfoniorkester
 

Musikalsk legestue

Eleverne i Børnehaveklassen, 1. og 2. klasse bliver i 3 uger undervist af musikpædagog Rose Birgitte Pedersen en lektion hver dag i den periode, hvor de store elever er i Sydafrika. Vi vil gerne lærer dem en del af de "gamle sange" fra De små Synger. 

Indskrivning til Børnehaveklassen

I løbet af kort tid sender vi brev til alle forældre, som har skrevet deres barn op til start i Børnehaveklassen i august 2006. Vi vil bede forældrene om at bekræfte deres ønske om plads på Gideonskolen. Vi har alt for mange til den næste årgang, og vil derfor se, hvor mange der bliver plads til. Flere forældre har skrevet deres barn op til denne årgang for 4-5 år siden. Der kan være sket meget i mellemtiden, derfor er det nyttigt med en afklaring. 

Familiejul på Gideonskolen

Fredag, den 9. december 2005 kl. 15 - 18 inviterer vi til Familiejul på Gideonskolen. Skolens elever er i fuld gang med at forberede sig. Fokus er på julens evangelium, som handler om at Gud gav den største gave af alt. Hvad giver vi?

Velkommen - reservér dagen!


Se flere billeder fra ugen, tryk HER