Nr. 25 - 9. september 2005

Stor opbakning

Der var fint fremmøde til skolens forældremøde i tirsdags. Det var også en god anledning til at byde vore nye forældre varmt velkommen til Gideonskolen.

Første halvdel af mødet var information om skolens daglige arbejde og udvikling. Der blev grundigt informeret om vores fortsatte dialog med Undervisningsministeriet. Ib Johansen orienterede om konferencen i Sydafrika og de aktuelle planer for det næste halvår blev præsenteret i store træk.

Anden halvdel var kontakten til børnenes klasse og klasselærer. Der var også tid til at samtale lidt om det enkelte barn. Især for de nye elever var der behov for at vurdere skolestarten. Alt i alt en meget vellykket aften med god feedback og godt fællesskab.

Forældrekursus

Torsdag, den 22. september 19:00 - 21. Dette kursus er for nye forældre. Vi vil bruge anledningen til at give en lidt bredere baggrund for skolens start og udvikling og forklare lidt mere om de begreber og rytmer, som ligger bag skolens undervisning. Vi sender snarest invitation hjem til alle nye forældre.

En dronning kom forbi

Vi havde en spændende dag i forbindelse med Dronningen og Prinsens besøg på Sydkysten. Vi gik til Vallensbæk Havn med alle elever og oplevede stemningen, da Garderhusarerne kom sammen med kareten og det øvrige følge. Foruden Dronningen og Prinsen sad borgmester Kurt Hockerup med hustru i kareten. Besøget er borgmesterens initiativ, og det var samtidig 12 år siden Kurt Hockerup startede som borgmester. Vi råbte "hurra" for Dronningen og Prinsen og vinkede med flag og balloner.

Vi nåede hjem i godt tid til at stille op på skolen, så vi kunne synge og vise begejstring, når majestæten kom forbi i VIP bus. Det gik nu ganske hurtigt med at "køre forbi", men vi så Dronningen vinke til os.

Det var en spændende dag, som vi var glade for at deltage i. Forældre - og andre, som har lyst til at se lidt video fra dagen, kan trykke HER.

En kanin i børnehaveklasen

I går havde vi besøg af tre pædagoger, som underviste børnene om kæledyr. Det er altid hyggeligt med disse særlige besøg, og det blev da også festligt og sjovt.

Slanger og skildpadder

2. klasse var i Zoologisk Have i går. Zoologisk Haves skolestue underviste vore elever om krybdyr. Der er ikke mange af dem, som har prøvet at holde en slange, og også andre af dyrene var nye oplevelser for dem.

Nyt sand

I onsdags fik vi nyt sand i sandkassen. Det er festligt at se, hvordan nye lege og aktiviteter bliver opfundet. Vi har heldigvis rigtig mange sandting, som kom i brug på en ny måde. Det kan ikke udelukkes, at eleverne kommer hjem med lidt ekstra sand i sko og lommer. Men det er en del af oplevelsen.

Personalia

Britta Christensen gik i tirsdags på barselsorlov. Hun forventer at føde om en måneds tid. Vi tror, at alt kommer til at forløbe planmæssigt og ønsker velsignelse over forløbet.