NYHEDSBREV

Nr. 24 - 2. september 2005 

Kongeligt besøg

Dronning Margrethe passerer forbi Gideonskolen på onsdag, den 7. september 2005 ca. kl.15. Dronningen og prinsen har i løbet dagen gæstet Vallensbæk kommune. Nogle af vore elever deltager i en rideopvisning på Vallensbæk Rideskole med optræden for Dronningen og Prinsen.

Borgmester Kurt Hockerup kører med Dronningen i guldkaret gennem Vallensbæk med hesteeskorte fra hærens Garder-husarregiment. Efter frokosten fortsætter besøget i Brøndby kommune. Det bliver Brøndbys borgmester Ib Terp, som ledsager dronningen forbi Gideonskolen og Uglebo på vej gennem Brøndby.

Vi vil som skole vise Dronningen ære og opmærksomhed. Derfor bliver skoledagen lidt længere. Vi håber, at vores musikere stiller op, og vi vil lade børnene stå på række med flag og balloner.

I dag har skolens elever skrevet og tegnet en hilsen til Dronningen og Prinsen. Vi vil udtrykke vores glæde og begejstring over besøget. Hilsenerne samles i en mappe og overdrages på passende vis ved anledningen.


Husk:


Længere skoledag på onsdag, den 7. september p.g.a. besøg af Dronning Margrethe i Vallensbæk og Brøndby. Eleverne får først fri efter besøget - ca. kl. 15:15. 

Forældremøde

Så er det på tirsdag, den 6. september kl. 19:00- ca. 21, vi mødes til årets første forældremøde på Gideonskolen. Vi ser frem til mødet og glæder os til at give en aktuel opdatering. Der er sendt en indbydelse med hjem til alle forældre med nærmere information, og vi har i dag modtaget forældrenes tilbagemeldinger. Varmt velkommen! 

ABC - Alle Børn Cykler

I næste uge gælder det. Alle elever har i sidste uge fået nærmere information. I denne uge har man haft mulighed for at tilmelde sig ABC. Programmet er som sidste år. Det gælder om at få flest mulige elever til at cykle mest muligt. Det handler både om motion og frisk luft. Det er en del af skolens motions-aktiviteter.

Vi glæder os til at være sammen med de friske elever. Husk at se cyklen efter, så alle sikkerhedsforhold er i orden. Vi beder også om, at cyklerne så vidt muligt parkeres i skolens cykelstativer. 

Hjemme igen

På mandag, den 5. september 2005 er Ib og Ingelise Johansen tilbage på skolen. De ankommer midt på dagen og møder direkte på skolen. Turen til Sydafrika har været en berigende oplevelse. Relationer og venskaber er blevet fornyet, og de har oplevet den kristne skole i globalt perspektiv.

 

5. september

Mandag, den 5. september 2005 er skæringsdato for registrering af elever på alle landets skoler. Det har betydning for skolens statstilskud det kommende år. Vi har derfor nøje fulgt vores elevsituation for at sikre, at alle elever tæller med. Vi har lige nu 139 elever, som udløser statstilskud. Det er lidt flere end sidste år. Der er dog fortsat rigtig mange elever på venteliste, men vi har desværre ikke plads til flere elever på skolen.


Melissa i praktik

Se flere billeder fra ugen, tryk HER