Nr. 20 - 17. juni 2005

Fest på skolen

I går holdt vi fest på Gideonskolen. Alle skolens elever og familier var inviteret til afslutningsfest. Det er en tradition, som vi sætter meget pris på. Det er dejligt i fællesskab at se tilbage på et spændende skoleår med mange dejlige oplevelser.

Også i år blev der delt mange diplomer ud for fornem indsats på mange områder. Alle elever modtog mindst et diplom - og mange kunne gå hjem med en lille samling.

Som et spændende nyt indslag stod eleverne selv for musikken. Vi har set flere og flere talenter blandt vore elever, og den musikalske udfoldelse var overvældende. Hertil kommer de fine præstationer med næsten alle elever på scenen i sang, bevægelse og glæde. Jo, det var en dejlig fest.

Sidste skoledag

I dag har vi haft den sidste skoledag i skolens ottende skoleår. Vi har ryddet op og gjort klar til næste runde. Skolens elever er sendt på sommerferie. Det er godt med en lille pause.

Vi har også sagt farvel til nogle elever, som efter ferien skal starte på andre skoler. Det gælder især nogle af de ældste, som skal på forskellige efterskoler til august. Flere af dem har vi kendt gennem lang tid, og derfor er det både vemodigt at skulle sige farvel, og samtidig er det naturligt, fordi eleverne skal videre med nye udfordringer.

Glemt tøj

Vi har i dag endnu engang lagt glemt tøj frem til gennemsyn for eleverne. Hvis forældre mangler noget, kan man henvende sig på skolen i næste uge. Derefter vil det resterende blive givet til velgørende formål.

SFO i sommerferien

SFO er ikke åbent i juli måned. Vi har aftalt med forældre om SFO i næste uge og lidt af den efterfølgende uge.

I august er der ingen SFO før mandag, den 8. august. Der har været for lidt søgning til at gennemføre SFO i ugen før.

SFO gælder kun de "gamle elever". Nye elever, som starter i det nye skoleår, deltager først i SFO, når skolen er begyndt den 11. august.

Startpakke

I løbet af næste uge bliver skolens startpakke sendt hjem til alle familier - både nye og gamle. Det bliver som det plejer med en række praktiske oplysninger om det nye skoleår. Der medsendes et nyt bankbrev, med oplysning om de nye satser for skolepenge og SFO. Det er vigtigt, at den nye betaling starter i slutningen af juli som betaling for august.

Mælk skal bestilles, ved at man indbetaler det rigtige beløb for mælkeproduktet på de hjemsendte girokort til Dansk Skolemælk. Hvis dette bortkommet kan man tilmelde sig via Internet.

Juli er lukket

Der er af og til nogen på skolen i juli måned. Hvis man ønsker kontakt med skolens ledelse kan man ringe på mobil: 4010 5367 og aftale nærmere.

God sommerferie

Vi ønsker alle vore elever og deres familier en rigtig god sommer. Vi håber at ferien byder på sol og varme og gode oplevelser. Vi glæder os til at se vore elever igen i det nye skoleår.

Første skoledag

Første skoledag i det nye skoleår er torsdag, den 11. august 2005 kl. 9:00 - 11:00