Nr. 17 - 20. maj 2005

Så er der lejr

På mandag, den 23. maj 2005 mødes alle skolens elever på Brøndby Strand station - BAGVED - med al bagage. Vi mødes kl. 8:30, så der er tid til at aflevere bagage og bagværk inden vi tager med S-toget til Hillerød. Bagagen køres til lejren med lastbil, så eleverne kun skal tænker på deres lille håndtaske med madpakke og andre ting, som skal med i toget. Vi spiser først, når vi kommer frem til lejren.

Vi minder om, at tøjet skal mærkes, så det er let at finde, hvis det bliver forlagt. Det gælder ikke mindst de mindre elever, som måske ikke kan huske, hvordan f.eks. regntøjet ser ud.

Eleverne skal huske at lægge mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr derhjemme. Forældre kan benytte de to mobiltelefonnumre, som er nævnt i lejrinformationen.

Vi glæder os til en rigtig dejlig tid sammen med eleverne og håber på det bedste vejr til anledningen.

Skolefoto

I torsdags i sidste uge besøgte fotografen os. Der blev fotograferet det meste af dagen, og nu venter vi på det - sikkert - smukke resultat. Billederne kommer først efter lejren, men vi minder forældrene om, at man ikke har pligt til at købe. Man skal dog returnere billederne, hvis man ikke ønsker at købe dem.

Søde eventyr

Elever fra 2. og 5. klasse har gennem længere tid arbejdet med at lave akvareller til nogle af H. C. Andersens eventyr. Projektet er nu færdigt, og resultatet af elevernes kunst kan ses på Gideonskolens hjemmeside. Klik på elevsider, så vil man have adgang til eventyrene: "Fyrtøjet", "Svinedrengen", "Nattegalen" og "Ole Lukøje". Eleverne har gjort en flot indsats med at illustrere eventyrene, og vi er stolte af resultatet.

Musikken spiller

Vi ser talenterne hos vore elever. Det er en stor glæde at se, høre og opleve, hvordan stadig flere elever indgår i det daglige musikteam. Vi har hørt flere af de nye musiktalenter, og oplever at der dukker endnu flere op. Det er rigtig dejligt. Tak til alle de implicerede elever for det store slid med at give morgensamlingerne et musikalsk løft.

Hærværk

I mandags kom vi til et trist syn på Gideonskolen. 15 ruder var smadret på bagsiden af huset og yderligere 7 ruder er skadet af stenkast. Nogle unge mennesker valgte at ødelægge ruderne mandag morgen ved 4-tiden på vej forbi skolen. Politiet er involveret, og vi har billeder fra videoovervågningen som studeres nøje. Ruderne er nødtørftigt repareret, idet de nye ruder først kommer om 8- 10 dage. Det er meningsløst og ærgerligt, når noget sådan sker.

Kort tid til sommerferien

Når vi kommer hjem fra lejren er der kun 3 uger tilbage af dette skoleår. Selv om vi ikke har afsluttende prøver på skolen i år, deltager vi i andre skolers prøver som censorer. Det varer nogle dage. I øvrigt ser programmet således ud:

Mandag, den 13. juni 2005 hjemsendes den sidste undervisningsrapport i dette skoleår. Den underskrevne kopi skal afleveres inden sommerferien.

Torsdag, den 16. juni 2005 er der afslutningsfest på Gideonskolen. Ligesom sidste år bliver det i forlængelse af skoledagen, fra kl. 15:30 - 17:30.

Fredag, den 17. juni 2005 er sidste skoledag. Eleverne skal møde kl. 8:30 - 11. Der er ingen SFO denne dag.