NYHEDSBREV

Nr. 14 - 21. april 2005


 

Store Bededag

På fredag er det Store Bededag. Det er en skolefridag - måske som mange andre. Men engang var det en bededag for hele folket. Evangelisk Alliance i Danmark har inviteret til forbøn for Danmark. Det foregår i Radiohusets Koncertsal kl. 19:00.

En del af vore elever deltager sammen med deres kirker. Vores Kirke- & Undervisningsminister Bertel Haarder vil også være til stede. Der er mange gode grunde til at bede for Danmark. 

Gave fra Bertel Haarder

Eleverne i skolens 6. klasse modtog i denne uge en boggave fra undervisningsministeren. Det gælder ikke alene vore elever, men alle elever i 6. klasse i hele Danmark. H. C. Andersens eventyr er fremstillet i en særudgave. Det er en meget smuk indbinding og med en personlig hilsen fra ministeren.

Det er en rigtig god idé - tusind tak fra os.

Velkommen til

ÅRSMØDE

Vi glæder os til at se alle skolens forældre onsdag, den 11. maj 2005 kl.19:00 på Gideonskolen. Kom, hør og se: Årsberetning, tilsynserklæring, regnskaber, valg til bestyrelsen mv. Yderligere oplysninger følger. 

Ole Lukøje

Elever i 5. klasse har gennem et stykke tid lavet materier til eventyret om Ole Lukøje. Det er blevet til en Internet-udgave af historien illustreret af eleverne. Vi har lagt den på skolens hjemmeside. Klik her for at se historien med de fine illustrationer.

I har gjort et flot arbejde, kære elever - tillykke med det.


Computerskærme ønskes

Vi har udbygget vores netværk af computere for at give endnu bedre adgang for skolens elever til at benytte computerne i undervisningen. Men nu er vi løbet tør for skærme. Vi ved, at mange forældre har skiftet til fladskærme, men vi bruger fortsat almindelige skærme til vore elever.

Vi er meget interesseret i at overtage skærme til vores nye computere. Skulle nogle kunne hjælpe os, så kontakt venligst skolen, så vi kan aftale nærmere om afhentning.
 

Nu gælder det: Forår, fest og farver

Torsdag, den 28. april 2005 kl. 18:30 Skolens elever præsenterer gospel i dans, drama og sang. Graham Yoko fra Sydafrika medvirker. Skolens elever træner meget intensivt i disse dage for at blive klar til den store dag. Alle skolens familier er velkomne.


Konference på fredag

På næste fredag, den 29. april 2005 er Gideonskolen vært for den årlige skandinaviske konference for skoler, som bruger ACE-materialer. Vi glæder os til at være sammen og inspireres. For at være klar til konferencestart kl. 13, får alle skolens elever fri kl. 12.

Skolens SFO er åben som den plejer, men vi vil gerne anmode forældre om at hente børnene tidligst muligt eller måske finde alternativ pasning på fredag. Tusind tak for hjælpen.

 

Fredag, den 29. april lukker skolen kl. 12


Se flere billeder fra ugen, tryk HER