Nr. 13 - 15. april 2005

De vilde svaner

4. klasse har gennem længere tid arbejdet med H.C. Andersens eventyr: "De vilde svaner". Både i dansk, formning og andre timer har eleverne forberedt opførelse af eventyret som teater. I torsdags var forældre og søskende inviteret til en eventyrtime sammen med klassen.

Eleverne gjorde det rigtig godt. Under Benedikte Backs ledelse har man opnået en flot præsentation. Skolens øvrige elever fik i dag lejlighed til at se det som en forestilling for alle på skolen. Det var et privilegium. Godt klaret alle sammen - det gik rigtig godt.

HT-skolekort til næste år

Lige nu planlægges næste skoleår. Alle nuværende elever, som er berettiget til HT-skolekort, har i dag fået et ansøgningsskema med hjem med henblik på næste skoleår. Skemaet er fortrykt med personoplysninger. Det skal udfyldes, dateres og afleveres på skolen igen allerede på mandag.

Vi har sendt en lille vejledning med hjem sammen med skemaet. Hvis forældre er usikre på, hvordan det skal udfyldes, er man velkommen til at kontakte skolen. Også i næste skoleår er der en egendækning på 300,- kr. pr. elev for at få HT-skolekort.

Indkaldelse til

ÅRSMØDE

Onsdag, den 11. maj 2005 kl.19:00 på Gideonskolen. Dagsorden efter skolens vedtægter. Reservér dagen. Yderligere oplysninger følger.

Ferier og fridage

Vi har lagt skolens plan for ferier og fridage på vores hjemmeside. Se under vigtige datoer. Bemærk især, at næste skoleår starter torsdag, den 11. august 2005 kl. 09:00 - 11:00.

Der er åbent i skolens SFO i slutningen af juni og begyndelsen af august (gælder kun for nuværende elever). Der hjemsendes nærmere besked med mulighed for reservation af tid senere.

En rigtig god start

Engelsk i ABC-gruppen fik en flyvende start i denne uge. Det er spændende med nye udfordringer.

Også den praktiske matematik i 2.- 3. og 4. fik en flot start i denne uge. Vi glæder os til at udbygge det og udfordre vore elever på disse klassetrin.

Velkommen til

Forår, fest og farver

Torsdag, den 28. april 2005 kl. 18:30 præsenterer skolens elever gospel i dans, drama og sang. Graham Yoko fra Sydafrika medvirker. Alle skolens familier er velkomne.

Personalia

Simon Østermark Andreasen er ansat pr. 1. maj 2005 i Finnur Pettersons skema. Han kommer den sidste uge i april for at følge skemaet i en overgangsuge. Vores nye medarbejder er cand. mag i dansk og billedkunst og har været igennem andre spændende forløb. Velkommen til Gideonskolen.

Lars Arlaud er ny talepædagog. Han er ansat i Vallensbæk kommune, men tilknyttet Gideonskolen gennem PPR. Undervisningen med de aktuelle elever er begyndt i denne uge. Talepædagogen træffes på skolen om mandagen.

Ej blot til lyst :-)

Nyt fodboldtæppe

I løbet af ugen fik vi lagt nyt tæppe på fodboldbanen. Det ser rigtig godt ud. Tusind tak til Charlie Haller og Marco Villa for en stor indsats.