NYHEDSBREV

Nr. 04 - 28. januar 2005


Her og nu

Vallensbæk kommune husstandsomdeler et månedligt magasin, som hedder: "Her og Nu". I denne måned er det elever fra Gideonskolen, som er på forsiden. I forbindelse med vores "levende julekort" på kommunens rådhus i december er der taget billeder, som viser skolens elever for "fuld" udblæsning ved besøget. Det er jo ganske hyggeligt at blive præsenteret på den måde i kommunen.


National lusedag

Lørdag, den 29. januar er erklæret som national lusedag i Danmark. Vi har heldigvis en meget opmærksom forældrekreds - også på dette punkt, men vi går ikke fri. Lus er en landeplage, som vi meget gerne ønsker at komme til livs.

Vi har i dag sendt en folder med hjem sammen med børnene, så forældre kan deltage i den omfattende proces med aflusning af vort land. Skolens sundhedsplejerske bistår gerne med råd og dåd, og netop på mandag, den 31. januar 2005 er både skolelæge og sundhedsplejerske på skolen.

Man kan også se nærmere på hjemmesiden: www.vallensbaek.dk og søge under ordet: "luseplage", så får man yderligere information. Rigtig god jagt.


Valg i sigte

Det kan ikke undgå nogens opmærksomhed, at Danmark forbereder sig til valg. TV og andre medier kappes om at tydeliggøre de politiske budskaber. Det er også en god anledning for os som skole til at opdage de politiske partiers profil. Det bruger vi helt naturligt tid til - mere jo ældre eleverne er. 

I skovens dybe, stille ro

Frostvejret giver igen mulighed for at benytte den lille skov på den anden side af parkeringspladsen. Det er populært at lege mellem buske og træer. Der er sat en aldersmæssig begrænsning på, så det er overskueligt for eleverne at være der. 

Midtvejs-møde

Velkommen til midtvejs-møde onsdag, den 16. februar 2005 kl. 19:00. Skolens forældre mødes for at blive opdateret om skolens generelle forhold både økonomisk og undervisningsmæssigt. Nærmere besked følger. 

Liv og glæde

Der er stor aktivitet i frikvartererne. Både små og store har fuld fart på. Fodboldbanen bruges af mange elever samtidig - både større og mindre - drenge og piger. Selv om tempoet er højt, så går det faktisk godt. Der tages hensyn til de mange størrelser og erfaringer, og det er vi glade for. Små uoverensstemmelser løses hurtigt, og så leger man videre.

Vi har slidt underlaget godt, og har modtaget en ny belægning fra Henry Jakobsen. Vi håber på lidt hjælp fra et par forældre til det, så vi hurtigt kan forny de udendørs tæpper. 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER