Nr. 40 - 17. december 2004

Særdeles flot

Der var fuldt hus på Gideonskolen i fredags, den 10. december 2004 til vores opsætning af "Den lille pige med svovlstikkerne". Bedsteforældre, forældre, søskende, onkler og tanter og andre gæster glædede os ved at møde op. Tak, for rigtig mange varme og dejlige opmuntringer fra gæsterne.

Det var en særdeles flot præstation. Vi er meget stolte af vore elever. Vi håber forældre og elever har mulighed for at se de mange billeder, som ligger på skolens hjemmeside.

Solveig og Henry Jakobsen, som har bygget Gideonskolens hus, besøgte os igen i år på festdagen. Det sætter vi meget pris på. Tusind tak for det.

Fyrværkeri

Politi og Beredskabsstyrelse afholdt et fyrværkeri-kursus på skolen i tirsdags. Det var for eleverne i det store lærecenter. Det er en præsentation, som gives på mange skoler i disse dage.

Det var særdeles nyttigt og har helt sikkert sat vigtige spor hos vore børn og unge. Den praktiske del blev henlagt til Søholtskolen, da vi ikke havde plads nok til at sikkerhedsafstandene kunne overholdes. De voldsomme brag og effekter understregede alvoren i "nytårsfyrværkeri".

Borgmester Kurt Hockerup

Vores borgmester kom på besøg i onsdags. Vi mødes gerne et par gange i løbet af året for at informere om aktuelle forhold og lytte til hinanden.

Det var også denne gang et gensidigt godt besøg. Vi bliver betjent på den allerbedste måde af Vallensbæk kommune - og håber på, at planen for kommunens overlevelse i den kommende kommunalreform lykkes.

Zoologisk have

I onsdags var elever fra BH og ABC på arbejdsdag i Zoologisk have. Det var igen en spændende oplevelse for både elever og lærere, og alt forløb godt. Vi synes at Zoo’s medarbejdere gør et flot job for at give børnene en spændende dag. Der er mange nyttige informationer og oplevelser, som børnene kommer hjem med.

Levende julekort

I går var vi på besøg på Vallensbæk rådhus. Det er en årlig tradition. En del af skolen elever dansede, spille og bragte hilsener til borgmester og personale.

Det er dejligt, at vi kan få den oplevelse sammen med kommunens folk. Vi tror det betyder meget både for dem og os. Ved samme anledning takkede vi for samarbejdet i det forløbne år, og ønskede alle en rigtig glædelig jul.

Sidste skoledag

Sidste skoledag inden juleferien er onsdag, den 22. december 2004 kl. 08:30 til 11:00. Der er ingen SFO.

Første skoledag

Første skoledag efter juleferien er mandag, den 3. januar 2005. Det er en helt almindelig skoledag.