Nr. 39 - 10. december 2004

Tænd et lys

Det er blevet almindeligt at tænde lys, når en katastrofe opstår. Unge bliver dræbt i trafikken, og mange viser sympati ved at tænde et lys. Vi vil være med til at inspirere, så der tændes et lys for mennesker, som lever.

Der er brug for at tænde lys i mange menneskers liv. Vi lever i en del af verden, hvor nøden ikke er så stor, selv om vi også kender til personlige tragedier og ulykker. Vi kan gøre meget. Et venligt ord, en positiv handling, en opmuntring over for andre. Det kan vi alle sammen gøre.

Julen handler om Guds lys, som blev tændt. Jesus blev født, og taler om sig selv som verdens lys. Han ønsker at vi skal være lys i denne verden. Gå - tænd et lys ...

En temamåned

Skolens elever har den sidste måned arbejdet på at forberede opsætningen af "Den lille pige med svovlstikkerne". Det er et stort projekt, når stort set alle skolens elever involveres og mange elementer skal sættes sammen til en sammenhængende produktion.

Det har været under ledelse af Annette Due Jensen, som sammen med et team har forestået det store arbejde. Tusind tak for en formidabel indsats.

60 år

Skolens leder, Ib Mogens Johansen, blev 60 år i lørdags. Det gav anledning til en del ekstra initiativer fra elever og medarbejdere. Ved en festlig overraskelse blev det markeret med dukketeater, skuespil, sang og stor opmærksomhed.

Tusind tak til alle, som på forskellig vis var med til at gøre dagen festlig.

Farvel

På tirsdag skal vi sige "farvel" til Christa Viljoen. Hun skal nu tilbage til Sydafrika. Christa har været hos os i næsten 1½ år, og hun skal nu videre i sit eget liv. Vi vil bruge anledningen til at sige hende varmt tak for den store indsats gennem disse mange måneder. Vi ønsker Guds velsignelse over hendes liv fortsat.

Ind under jul

I næste uge er der en del aktiviteter foruden den daglige undervisning.

På tirsdag har vi et par grupper på Nationalmuseet, og her på skolen får vi besøg af Beredskabsstyrelsen og politiet, som vil fortælle om sikkerhed i forbindelse med fyrværkeri.

På onsdag skal to grupper i Zoologisk have til en arbejdsdag blandt dyrene.

På torsdag skal vi aflevere "et levende julekort" på Vallensbæk rådhus. Det bliver festligt at holde traditionen ved lige.

Sidste skoledag

Sidste skoledag inden juleferien er onsdag, den 22. december 2004 kl. 08:30 til 11:00. Der er ingen SFO. Skolens medarbejdere har deres egen juleafslutning, når børnene er sendt hjem.