NYHEDSBREV

Nr. 38 - 3. december 2004


Velkommen til

JUL FOR HELE FAMILIEN

GIDEONSKOLEN,

Fredag, den 10. december 2004 kl. 15:00 -18

Julesangen klinger
Eleverne synger
Oplev en moderne udgave af H. C. Andersen:

Den lille pige med svovlstikkerne

Hør julens gode nyheder
Let servering til alle


 

Jul på Gideonskolen

Så er der en uge tilbage. Vi træner og træner for at kunne vise vores udgave af "Den lille pige med svovlstikkerne" på en spændende og inspirerende måde.

Stort set alle elever er involveret i sang, dans eller anden optræden. Fokus er på det centrale i julen, om lys i mørket og vores ansvar og muligheder for at "tænde lys" i andre menneskers liv.

Vi glæder os til at se rigtig mange fra skolens familier. Eleverne fik i går invitationer med hjem, så de kunne give dem til forældre og søskende, bedsteforældre, onkler og tanter.

Der er en lille servering i tilknytning til arrangementet, så vi har tid til at hilse på hinanden. Velkommen på fredag, den 10. december 2004. 

Nigeria tur/retur

I onsdags havde vi et spændende besøg af Camilla Skovgård Sørensen. Hun har været i Nigeria i en periode og præsenterede sit arbejde og fortalte om landet, folket og kulturen.

Eleverne deltog i forskellige aktiviteter og havde en fin oplevelse sammen med Camilla. Der blev vist billeder og danset. 

Gideonitter og Jørn Nielsen

Gideonitterne har egentlig ikke noget med Gideonskolen at gøre. Det er en kristen organisation, som deler Bibler og Ny Testamenter ud til bl.a. skoleelever. I mandags havde vi besøg af Carl Christian Jensen, som gav hver elev fra 5. og opefter et nyt testamente.

Samtidig fortalte Jørn Nielsen fra Næstved om sit liv og sin tro. De er spændende personligheder, som var glade for at besøg skolen og dele lidt af deres liv med eleverne. 

Rent og pænt

Tak for en dejlig indsats i fredags og lørdags. Forældre kom og hjalp, og vi fik en grundig rengøring af Gideonskolen, så den fremtræder i sin bedste stand i julemåneden.

Ingen SFO i juleferien

Der har ikke været behov for SFO i juleferien i år. Derfor er skolen lukket i juleferien. 

Ingen medaljer

Vi fik ingen medaljer ved fodboldturneringen i fredags. Men der var mange rosende ord til vore elever for fair og god opførsel. Det er måske mere værd end mange medaljer. Nu samler vi kræfterne til næste fremstød.Se flere billeder fra ugen, tryk HER