NYHEDSBREV

Nr. 37 - 26. november 2004 

Kultur fra Korea

Det var festligt, farverigt og fantastisk at møde en kristen gruppe fra Korea i onsdags på Gideonskolen. Gruppen kommer fra Restenäs i Sverige, hvor de er på kursus på YWAM’s base. De har i denne uge besøgt forskellige skoler - bl.a. Gideonskolen.

Gruppen præsenterede traditionelle koreanske musikinstrumenter og danse, og viste også en bryllupsceremoni. Gruppens kontakt med skolens elever var særdeles fin. Deres imødekommenhed og drama om venlighed og kærlighed gik lige ind.

Hvis nogle forældre ønsker at opleve lidt af den dejlige stemning, så har eleverne fået en invitation med hjem med tid og sted for en spændende fredag aften på Torstorpskolen i Taastrup. 

Vinder vi??

I dag går det løs i Køge. Vi har ca. 50 elever med til det indendørs fodboldstævne - både drenge og piger. De er fordelt på 8 hold, og vi gør helt sikkert vort bedste. Måske vinder vi - måske kan vi glæde os over at være med og at andre vinder.

Det bliver afsløret i eftermiddag, og rygterne plejer at sprede sig hurtigt. Eleverne, som deltager i fodboldstævnet, kommer ikke tilbage på skolen, men tager hjem, med bus og tog. 

December på Gideonskolen

I dag er der pyntet op på Gideonskolen. Elever, som ikke har deltaget i fodbold, har hjulpet med at få det hele på plads.

Vi har en mangeårig tradition på Gideonskolen i december. Alle kender "stjernehuset". Det er Gideonskolen, som lyser op i vintermørket med de mange stjerner. Der er dekorationer og andet, som også sættes på plads til december. Vi sætter det store juletræ op i salen lidt senere på måneden.

Hver dag i december har vi afsat tid til en lille del af en historie på video. Her er eleverne fordelt i passende aldersgrupper. 

Tilsyn

Skolens tilsynsførende, Torben Kristensen, aflagde besøg på Gideonskolen i tirsdags. Han blev en hel dag for at se på undervisning, materialer og blive opdateret om skolens aktuelle situation. Det er altid en god anledning til afklaringer, når vi mødes for at redegøre for sammenhænge i skolen. Tak for et godt besøg.


Forældrehjælp

Vinduerne blev pudset i torsdags, og forældrene kommer i dag og i morgen for at gøre skolen ren og pæn til december. Vi ser frem til fællesskabet med forældrene også ved denne anledning og siger på forhånd varmt tak til alle, som har kunnet medvirke. 

SFO i juleferien

Der er åbent i SFO’en på hverdage i juleferien. Betingelsen er, at der er mindst 5 elever som er tilmeldt hver dag. Forældre, som ønsker dette tilbud skal henvende sig til Britta Christensen senest den 3. december 2004. Når vi har afklaret behovet, vil vi give besked til alle. Ordningen er kun for forældre, som p.g.a. arbejde ikke kan passe egne børn hjemme.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER

Se video af koreansk sang, tryk her