Nr. 36 - 19. november 2004

Har du et pas?

I onsdags havde vi besøg af vicepolitikommissær Steen Andersen, som fortalte elever fra 6.- 9. klasse om sit arbejde i Sandholmlejren med flygtninge og asylansøgere. Indledningen handlede om pas. Eleverne blev klar over, hvilket fantastisk vigtigt dokument et pas er. De fik lejlighed til at se på falske pas, og oplevede, hvor let de er at afsløre.

Derefter fik eleverne en klar fornemmelse af, hvordan politiet arbejde med at hjælpe asylansøgere og fastlægge deres identitet og baggrund, så andre myndigheder kan bedømme mulighederne for ophold i Danmark.

Der er meget at tale om og tænker over, og Steen Andersen lovede at komme igen. Det ser vi meget frem til.

Indendørs fodboldstævne

Så er det på næste fredag, den 26. november 2004, at en stor del af vore drenge og piger fra 4. til 9. klassetrin skal spille indendørs fodbold mod og med flere af de andre kristne friskoler.

Stævnet foregår i Ravnsborghallen i Køge. Vi kan desværre ikke låne den bus, vi plejer at benytte, og vil bede forældre om hjælp med at køre os til Køge. Der sendes besked hjem først i næste uge om dette.

Vi minder igen om, at man skal have indendørs sko (lyse såler) for at spille i Ravnsborghallen. Vi ser frem til at deltage - og hvem ved: måske også til en pokal eller to.

Arbejdsdag i Zoo

I onsdags var det så B3'erne som skulle opleve livet bag kulisserne i Zoologisk Have. Der var en rigtig god stemning, og selv om meget handler om at muge ud under og omkring dyrene, så er det en spændende udfordring for eleverne.

Lugten var heller ikke til at tage fejl af, da eleverne kom tilbage. Vi tror, at alle havde godt af et bad, da de kom hjem igen.

Thorvaldsens museum

C1'erne besøgte Thorvaldsens Museum i fredags. De skulle også have en særlige oplevelse med at tegne sammen med en professionel kunstner. Det er godt at vide, at der er åbne døre for sådanne arrangementer. Det er en glæde for os at kunne give vore elever disse særlige udfordringer.

Vi har flere besøg af denne art i vente, så en del af vore øvrige formningshold kan få samme oplevelse.

Forældrehjælp ønskes

På fredag/lørdag, den 26. og 27. november har vi planlagt rengøring på skolen. Vi skal pynte op til advent og jul, og derfor er det en god anledning til at komme i bund med rengøringen.

Først i næste uge sender vi invitation til vore forældre om at komme og hjælpe til 1-2 timer. Vi håber på at se rigtig mange. Varmt velkommen.

HUSK NU:

Sidste frist for betaling/bestilling af skolemælk er den 26. november 2004.