Nr. 35 - 12. november 2004

Troens skjold

I vores gennemgang af det, Bibelen kalder: Guds fulde rustning, er vi kommet til "Troens skjold". Det beskytter os mod ondskab. Selv om vi bor i et af de mest fredelige lande i verden, så er der alligevel meget, som kan forstyrre vores glæde og fred. Vi opfordres derfor til at løfte troens skjold.

Vi undgår med andre ord ikke at være udsat for det onde og at være i vanskeligheder og prøvelser, men vi kan altid løfte troens skjold, og bag det er vi beskyttet, så det onde ikke får os til at blive onde, men til at bevare fred i os selv og være med til at stifte fred. Marianne Riis fortalte dramatisk om dette ved gudstjenesten i tirsdags.

Indendørs fodboldstævne

Fredag, den 26. november 2004 tager en stor del af vore drenge og piger til Køge. Vi skal spille indendørs fodbold mod og med flere af de andre kristne friskoler.

Stævnet foregår i Ravnsborghallen i Køge. De elever der skal med offentlig transport skal møde på Vallensbæk Station kl. 07:05. De elever der kører  i bil skal køre fra skolen kl. 07:15, så vi kan være fremme til stævnets start kl. 08:15. Det er færdig senest kl. 14 i Køge, og så er vi sikkert hjemme omkring kl. 14:30.

Husk, at man skal have indendørs sko (lyse såler) for at spille i Ravnsborghallen. Vi har prøvet det før, og glæder os til igen at være sammen med de andre skoler til fest og kamp.

Den lille pige

I denne uge er træningen til elevernes optræden ved "Jul på Gideonskolen", den 10. december 2004 blevet mere intens. Vores tema er variationer over H.C. Andersens eventyr: Den lille pige med svovlstikkerne.

Elever fra alle aldersgrupper er med. Det er en omfattende planlægning, som giver plads til både sang, dans, drama og anden form for optræden. Vi glæder os til at være sammen med alle skolens elever og deres familier. Reserver derfor fredag, den 10. december 2004 kl. 15 - ca. 18.

Her er vi på broen af Logos Hope sidste fredag. En rigtig dejlig tur.

Mælk efter nytår

I går uddelte vi girokort til betaling af mælk i første halvår af 2005. Der er tilbudt samme mælketyper som nu. Vi er fortsat ikke interesseret i at vore elever drikker chokolademælk i skolen, og derfor er det de traditionelle produkter, som er på listen.

Det er meget vigtigt, at betalingsfristen overholdes. Hvis nye elever ønsker at være med i ordningen, har vi ekstra girokort. Spørg efter girokort på skolens kontor.

Hjælp med rengøring

Fredag/lørdag, den 26. og 27. november vil vi bede forældre om hjælp med en grundig rengøring af skolen. Vi skal pynte op til advent og jul, og derfor er der brug for hjælp med rengøringen.

Vi vil i lighed med tidligere invitere forældre til at komme og hjælpe til 1-2 timer, og der sendes nærmere besked hjem med mulighed for tilmelding. Vi håber på rigtig mange "hænder".

Indesko er nødvendige

Vi er inde i en våd og kold årstid. Mere end ellers er det derfor nødvendigt, at vore elever husker at have indesko, så de kan skifte efter frikvarteret. Det er ikke godt nok, at eleverne har strømpesokker på. Det er nødvendigt med en bedre beskyttelse af fødderne.