Nr. 34 - 5. november 2004

Slip glæden løs

Børnehaveklassen satte tonen an ved vores gudstjeneste i tirsdags. "Slip glæden løs ..." Med sang og dans gav de en spændende og festligt optræden, som alle synes var rigtig dejlig.

Temaet i disse dage er ellers at tage villighedens sko på fødderne - at være villig til at gå med fred. Det er nok et af de vigtigste temaer i vor tid. Vi ønsker at vore elever vil gå foran, når det gælder om at stifte fred. Fred derhjemme, fred på legepladsen, fred i skolen - fred i hjertet.

Guds fred overgår al forstand, og den virker, når man bruger den.

Lynette Roussau

Ansigt på nye medarbejdere

Vi introducerede vore nye medarbejdere i sidste nyhedsbrev. Denne gang viser vi dem i billeder. Lynette er kommet godt fra start, og arbejder både i det store lærecenter og i juniorlærecenteret.

Charlie Haller

Charlie Haller har haft sin første uge på Gideonskolen. Han har ordnet græs og bede udvendigt i denne uge, og det pynter virkelig. Charlie har en god kontakt til eleverne - og en del kender ham fra andre sammenhænge. Det har været godt at få en servicearbejder inden for dørene på Gideonskolen. Endnu engang velkommen til jer begge to.

Lillian Lögdal er kommet i gang igen efter en længere sygeperiode. Det er en glæde at have Lillian på skolen. Velkommen tilbage.

Logos Hope

I dag har en del elever været på besøg på skibet "Logos Hope". Det er den kristne organisation: Operation Mobilsation, som ejer skibet. Man er i gang med en omfattende ombygning af passagerfærgen, som tidligere sejlede mellem Hirtshals og Færøerne. Skibet skal sejle på alle verdenshave, når det er færdigt for at bringe gode nyheder til alverdens lande. Det er virkelig spændende med et så omfattende projekt.

Man har tidligere sejlet med Doulos og Logos II. Vore elever har set alle områder på skibet og lyttet til de visioner, som ligger foran Logos Hope.

Så træner vi

I denne uge er vi gået i gang med den intensive træning til vores "Jul på Gideonskolen". Rigtig mange elever fra alle aldersgrupper har ønsket at medvirke, og der er meget, som skal gøres, før stykket er klar til præsentation.

Opsætningen og træningen klarer Annette Due Jensen, mens et team under ledelse af Finnur Petersson og Ulla Hansen står for den musikalske side.

Ny Bibel

Det er næsten hver uge, at der uddeles nye Bibler til vore elever. Det er rigtig dejligt med denne interesse for at få en Bibel. Skolen hjælper lidt til, så man kan stadig får en ny bibel for 100,- kr.

Der er sikkert andre elever, som også kunne bruge en ny Bibel. Alle er velkommen til at henvende sig i den anledning.

På jagt på Internet

Det er spændende at søge information og diskutere vejen frem. Her er et hold i fuldt sving med computeren. Det går, når man hjælpes ad.