Nr. 32 - 22. oktober 2004

Besøg af overrabbiner

I onsdags fik vi besøg af overrabbiner Bent Lexner fra det Mosaiske Trossamfund. For lang tid siden inviterede vi Bent Lexner til et besøg. Det blev et særdeles spændende besøg. Vore elever stillede mange vigtige spørgsmål, og fik gode informationer og mange tanker til overvejelse.

Bent Lexner fangede opmærksomheden gennem sin ligefremme og enkle form, og viste stor takt og forståelse for de forskelligheder, som der trods alt er i forhold til den kristne tro.

Tak for et dejligt besøg.

F-E-L samarbejde

Forældre-Elev-Lærer samarbejde kommer i næste uge til udtryk ved vores første forældrekonsultation i dette skoleår. Konsultationerne er planlagt til tirsdag, den 26. oktober kl. 15 - 21 samt onsdag, den 27. oktober kl. 14 - 21. De enkelte familier har ønsket en tid, og på mandag hjemsendes tidsplanen sammen med Undervisningsrapporten.

Hvis man ønsker at se både rapport og tidsplan inden, vil den være lagt op skolens hjemmeside i løbet af week-end'en. Rapporten kaldes frem på Gideonweb, mens tidsoversigten findes på vores almindelige hjemmeside.

Vi ser frem til at mødes med både forældre og elever. Varmt velkommen!

Billeder fra motionsdagen

På skolens hjemmeside ligger mange spændende billeder fra vores motions- dag, fredag før efterårsferien. Der var stor energiudfoldelse fra alle aldersgrupper - og som det ses af billederne, var det rigtig festligt.

Thorvaldsens tegnekursus

I går har elever fra 4. klasse deltaget i et tegnekursus på Thorvaldsens Museum. Vi har reserveret tid til en del klasser, og derfor var vi spændt på den første dag.

Det har været rigtig spændende - både for eleverne og de ledsagende voksen. Professionelle kunstnere fortalte om tegnekunstens forudsætninger, og alle fik prøvet at tegne.

Tilløb til december

Fredag, den 10. december 2004 kl. 15 - ca. 18 inviterer vi til årets december-arrangement på Gideonskolen. Det bliver den næste samling for skolens forældre. Vi har en lang tradition for at samle rigtig mange til vores optræden. Også i år gemmer en overraskelse sig bag vores ønsker om at formidle "ægte jul" til alle vores familier og pårørende. Reservér endelig dagen.

PACE-opkrævning

Vi har netop hjemsendt opkrævning for forbrug af undervisningsmateriale mv. Eleverne har fået konvolutter med hjem med disse opkrævningner. Alle elever, som har HT-skolekort skal betale en egendækning på 300,- kr. Dette beløb er skrevet på regningen denne gang. Skulle der være kommentarer til dette, så hører vi gerne nærmere.

Husk indesko

Vejret skifter meget i disse dage. Derfor er der vigtigt, at eleverne har fodtøj på til at klare de forskellige udfordringer. Vi minder om, at eleverne skal have indesko, så de kan skifte i forbindelse med frikvarteret. Det er meget vigtig - især på denne årstid.