Nr. 31 - 8. oktober 2004

Sandhed

I denne uge har vores andagter handlet om "sandhedens bælte". Det er et udtryk, som er hentet fra Bibelen. Det står i Efeserbrevet 6, 14: ... spænd sandhed som bælte om lænden ...

Vi har på mange praktiske måder talt om ærlighed og sandhed både i forhold til os selv, andre mennesker og Gud. Det er så let at "glemme" - og så vigtigt at huske.

Lejrbilleder

På skolens hjemmeside er der i løbet af ugen lagt rigtig mange billeder frem fra lejrskolen på Stevninghus. Det er både sjovt og spændende at se billederne. Måske har børnene glemt nogle dejlige oplevelser. Så kan billederne hjælpe på hukommelsen. Man finder billederne ved at gå ind på billedarkivet. Der er lavet direkte link til de mange billeder. God fornøjelse.

Motionsløb

Alle skoleelever er på motionsløb i dag. Det er Gideonskolen også. Foruden den almindelige motion har vi taget alle elever med på Strandesplanaden for at have nogle fælles oplevelser med motion. Det har været valgfrit, om man ville løbe eller gå, men vi har udfordret alle til at bevæge sig lidt mere end de normalt gør.

Bonusbutik

I går afviklede vi dette skoleårs første bonusbutik. For nogle elever var det første gang, og det gjorde det ekstra spændende. Eleverne får bonus hele året for at huske sedler og arbejde ansvarligt. Det ligner måske nærmest "lommepenge" for at gøre en god indsats.

Bonusbutikken er sat op i skolens forhal, og den bugner med spændende ting, som kan købes for bonus. Det er en fornøjelse at se de mange elever undersøge, afprøve og vælge, hvad der skal købes. Noget er "spøg og skæmt" andet er "nyttigt og nydeligt" eller "sødt og slik". Vi prøver at finde noget for enhver smag. Godt klaret, alle kære elever - det er jer vel undt.

Besøg fra England

I går havde vi besøg af Arthur Roderick med frue fra England. De er nøglepersoner i ACE i England, og det er første gang vi hilser på dem i Danmark. Nogle af vore elever fik anledning til at tale med vore gæster og det var rigtig dejligt.

Efterårsferie

I næste uge er det efterårsferie. Det er på en måde første pause i skoleåret, og vi glæder os alle sammen til en lille pause. Det er et godt tidspunkt at vurdere skoleforløbet. Vi ser både tilbage på de første par måneder og frem på den næste arbejdsperiode. Husk på, at der ikke er nogen SFO i efterårsferien.

Vi ønsker alle vore elever nogle dejlige dage og siger: vel mødt igen mandag, den 18. oktober 2004 til normal skoletid.

Forældrekonsultation

Vi nærmer os tidspunktet for hjemsendelse af den første undervisningsrapport. Vi har elev-forældre-konsultationer tirsdag og onsdag, den 26. og 27. oktober 2004. I lighed med tidligere kan forældre ønske tid til samtalen, og der hjemsendes nærmere information efter efterårsferien.