NYHEDSBREV

Nr. 24 - 20. august 2004


Klart det bedste

Marianne Riis talte ved gudstjenesten i tirsdags over temaet: "Du er klart den bedste". Tro er at se sig selv, som Guds ser en. I begyndelsen skabte Gud mennesket - og det skabte Han i sit eget billede. Når Han ser på dig og mig, er det derfor med stor glæde og tilfredshed. Du og jeg er klart det bedste, Gud har gjort.

På mange forskellige måder blev det understreget. Det er altid godt at blive mindet om, og det styrker os alle sammen at vide, at vi er noget særligt. 

Goddag og farvel

Vi har i denne uge modtaget nye elever. Velkommen til Sofie i 4.; Natalie i 5. og Monica i 1. klasse. Vi har sagt farvel til Anne og Matthias Eilsø, og det har givet plads til enkelte nye elever. Endnu et par elever er på vej, men så er det også slut.

5. september er en vigtig skæringsdato for privatskoler. Antallet af elever på skolen denne dag bestemmer ministeriets tilskud til skolen for det næste år. Derfor er der helt naturligt en stor opmærksomhed på elevtallet omkring denne dato.

 

Fripladstilskud

I dag fredag, den 20. august er det sidste frist for aflevering af ansøgning om fripladstilskud. Hvis nogle familier mangler at aflevere, skal man ringe i dag og give besked til Benedikte Back.Lene M. Johansen
 

Personalia

Melody Hill valgte alligevel at blive hjemme hos sine børn efter udløbet af sin barselsorlov. Vi havde planlagt med, at hun var tilbage i slutningen af måneden, men sådan skulle det ikke være. Tak til Melody for den gode indsats gennem flere år - og held og lykke med de nye udfordringer.

Lene Moyell Johansen er trådt ind i skolens medarbejderstab som kærkommen hjælp lige nu. Det er vi rigtig glade for. Familien er kendt på skolen gennem mange år, og det er en glæde at byde velkommen. 

Christiansborg

I går besøgte vore elever i C1 Christiansborg. Det var en historisk rundvisning med guide, som satte mange ting på plads for vore elever. Det blev en god dag, som vil give vore elever en nyttig baggrund i historieundervisningen.

 

Forældremøde

Tirsdag, den 7. september 2004 kl. 19 - 21 afholdes det første forældremøde i dette skoleår. Mødet er dels en information om skolens samlede situation, dels en præsentation af arbejdet i den enkelte elevgruppe. Der plejer at være en flot opslutning til mødet. Reservér dagen. Der kommer nærmere information. 

Det første GODT KLARET

Eleverne i ABC-gruppen (1. kl.) modtog i tirsdags deres første "GODT KLARET"-bevis. De er nemlig blevet færdige med den første PACE, og det var jo rigtig dejligt.

Alle skolens elever får næsten hver uge et bevis med hjem for vel udført arbejde. Det er en glæder at kunne rose og opmuntre eleverne til fortsat indsats.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER