Nr. 23 - 13. august 2004

Den første uge

Så er vi igennem den første hele skoleuge på Gideonskolen. Skemaet er prøvet af på alle niveauer og bortset fra enkelte rettelser, fungerer det godt. Eleverne har fået et overblik over deres forskellige gruppesituationer og er ved at finde rytmen på de enkelte dage.

Især for de ældste elever skal der tænkes meget på planlægning, da hverdagen er præget af rigtig mange gruppetimer.

Idræt er sat i gang, men svømning blev aflyst p.g.a. tekniske problemer i svømmehallen. Vi har dog for en del elever fundet alternativ mulighed for svømning. Det skulle fungere normalt i næste uge.

Eleverne er fordelt på forskellige praktiske opgaver f.eks. i forbindelse med frokost.

Farvel

I dag har vi sagt "farvel" til Stephanie Kauffmann, som har været hos os siden januar 2004. Stephanie har arbejdet med engelsk blandt de større elever og har bidraget med nogle spændende perspektiver; ikke mindst på grund af sin erfaring som lærer og leder og sine besøg i mange lande i verden.

I går fortalte hun de fleste af skolens elever om sit hjemland, Canada, og illustrerede det med mange personlige oplevelser. Tak for din indsats, og alt godt fremover.

Fripladstilskud

På fredag, den 20. august er det sidste frist for aflevering af ansøgning om fripladstilskud. Alle familier har modtaget et ansøgningsskema som en del af skolens startpakke. Det skal udfyldelse i forhold til den vejledning, som også er givet. Når man afleverer skemaet, skal det vedlægges en kopi af forældrenes Årsopgørelse for 2003.

Gideonskolen sender ansøgningerne videre i begyndelsen af september. Vi får besked tilbage om tilskud i december, og det skal fordeles mellem ansøgerne på vores skole inden udgangen af januar 2005.

SFO

Tilmelding til SFO skal være sket i august 2004. Vi regner derfor med, at alle interesserede har tilmeldt sig. Hvis det ikke er sket, skal man snarest kontakte Britta Christensen eller skolens kontor.

Forældrekursus udsat

Vi havde planlagt forældrekursus den 28. august 2004. Det er udsat til lørdag, den 18. september 2004. Kurset er for alle nye forældre, og for forældre, som ikke tidligere har været på kursus. Der sendes nærmere besked om dette senere.

Til Sydafrika

Skolens ledelse deltager i et Internationalt kursus i Sydafrika i den sidste uge af august. Det betyder, at der vil være forskellige gæstelærere, som hjælper os med at klare den daglige undervisning. Vi forventer, at det vil give en nyttig inspiration både personligt og for skolen som helhed.

Enkelte nye elever

I løbet af næste uge vil vi modtage enkelte nye elever. Vi har haft samtaler med interesserede forældre og ønsker at tilbyde nye elever de enkelte ledige pladser, vi har. 5. september er en vigtig skæringsdato for skolen. Derfor er der en forståelig opmærksomhed netop på det. Tag godt imod de nye.