Nr. 20 - 11. juni 2004

Flot besøg fra Australien

I går, torsdag, 10. juni 2004, bød vi velkommen til Mr. Wayne Artuso og Mr. Tony Gilrane fra Australien sammen med Susanne Ulk fra Arbejdsmiljørådets Service Center. Vore gæster har set på skolens undervisningsmiljø og hilst på vore elevrepræsentanter på dette område. Det var en glæde at have dette positive besøg.

Venus passerer solen

I tirsdags oplevede skolens elever et af de sjældne fænomener i himmelrummet. Venus passerede hen over solen. Det var muligt at se dette uden kikkert. Eleverne havde særlige briller på beregnet til formålet. Det var en sjov og festlig oplevelse.

Fest og farver

I dag skal vi medvirke ved den officielle åbning af Brøndby Strands kulturweek-end. Vore elever marcherer fra skolen til pladsen ved Brøndby Strandkirke, og derpå skal de danse og synge og skabe en festlig ramme om åbningen af kulturdagene.

Undervisningsrapporter

Elevernes sidste Undervisningsrapporter i dette skoleår bliver tilgængelige på nettet i løbet af week-end'en. Papirudgaven sendes med hjem på mandag sammen med et lille følgebrev, så forældrene ved, hvordan de skal forholde sig med hensyn til underskrift og aflevering.

Forældre, som ønsker konsultation i forbindelse med dette er velkommen til at kontakte skolens leder for nærmere aftale.

Velkommen til Snehvide

Vi glæder os til se forældre og andre familiemedlemmer til elever i B4 og B5 når eleverne på mandag, den 14. juni 2004 kl. 16:30, opfører dette klassiske eventyr.

Bonusbutik

I torsdags havde vi årets sidste bonusbutik. Det blev et stort arrangement med mange muligheder for at omsætte bonus til spændende ting og sager. Der blev set, samtalt og købt. Vore elever har virkelig fortjent den fine belønning for deres store slid.

Stor afslutningsfest

Torsdag, den 17. juni kl. 15:30 - ca. 17:30. Det er afslutningen på det 7. skoleår på Gideonskolen. Vi glæder os til at se alle skolens elever og forældre og enkelte andre familiemedlemmer. Afslutningsfesten følger Gideonskolens traditioner, så der bliver uddeling af mange diplomer, og elever fra mange aldersgrupper synger, spiller og danser for os. Der er en servering, og derfor er der brug for tilmelding. Vi har i den anledning sendt nærmere besked med eleverne hjem.

Hjælp til rengøring

Lørdag, den 19. juni 2004 har vil planlagt rengøring af skolen. Vi har brug for megen hjælp, så alle elevernes arbejdspladser kan blive smukke til opstarten efter ferien. Der kommer yderligere besked i næste uge.