NYHEDSBREV

Nr. 19 - 4. juni 2004


Nu gælder det

Der er 14 dage tilbage af dette skoleår. Nu gælder det. Vore elever inspireres til at fortsætte arbejdet med motivation og iver. Det er nu det gælder. Skal man pynte lidt på årets resultat, så skal der arbejdes med "begge hænder" lige nu.

Det er en glæde at se, at meget af det, eleverne sætter sig for, lykkes for dem. Godt klaret.
 

Undervisningsrapporter

Lige nu lægges sidste hånd på den sidste undervisningsrapport i dette skoleår. Vi havde gode erfaringer med at lægge rapporterne på skolens webside, og det vil også ske denne gang. I slutningen af næste uge vil de formentlig være tilgængelig for alle de forældre, som har sikret sig en personlig adgangskode.

Vi vil også give to eksemplarer af rapporterne med hjem som vi plejer, og bede forældrene om at sende en tilbage til skolen med underskrift. Dette for at sikre, at alle elever får deres rapport.

Der er ingen planlagt konsultation i forbindelse med denne undervisningsrapport, men skulle forældre ønske en samtale eller nogle uddybende kommentarer, så er man altid velkommen til at aftale nærmere med kontaklæreren eller skolens ledelse. 

Besøg fra Australien

På torsdag i næste uge får vi besøg af to regeringsrepræsentanter fra Australien. Det er undervisningsministeriets konsulent på undervisningsmiljøområdet, som har spurgt, om vi vil tage imod gæster. Det er en glæde for os, og selv om besøger kun varer 1½ time, så ser vi frem til det.

Besøget er kommet i stand, fordi Gideonskolens undervisningsmiljørepræsentanter har været på kursus og i den forbindelse gjort opmærksom på Gideonskolens på en fornem måde. Det glæder os selvfølgelig meget. 

Kultur-week-end

Næste fredag, den 11. juni 2004, skal Gideonskolens elever medvirke ved åbning af Brøndby Strands kulturweek-end. Det betyder at vore elever skal være lidt længere i skolen den dag. Vi håber, at forældrene vil hjælpe os med det.

Vi er færdig i Brøndby Strand ca. kl. 16:15, og børnene kan afhentes dér. Der sendes nærmere besked hjem på mandag, så forældre kan vælge mellem forskellige muligheder.Snehvide

En del elever i juniorlærecenteret er ved at være klar med deres opsætning af Snehvide. Det er Benedikte Back, som er instruktør på arrangementet.

Vi glæder os til at invitere forældre og andre fra familien, som kan være til stede mandag, den 14. juni 2004 kl. 16:30 til dette "efter-fyraftens-arrangement". Der kommer nærmere besked. 

 

Stor rengøringsdag

Lørdag, den 19. juni 2004 har vil planlagt rengøring af skolen. Vi har brug for megen hjælp, så alle elevernes arbejdspladser kan blive smukke til opstarten efter ferien. Vi har kursus i uge 26, og vil også meget gerne præsentere skolen i sin smukkeste stand.

Nogle familier er måske allerede taget på ferie, men der vil sikkert også være nogle, som kan hjælpe os. Velkommen.
 


 

Husk også

På mandag, den 7. juni kl. 9:00 er der omfotografering af elever, som har brug for det.

På tirsdag, den 8. juni kl. 8:30: bliver det taget et Lift-foto af alle skolens elever.

På torsdag, den 10. juni er det Bonusbutik

På fredag, den 11. juni deltager vi i åbningen af Brøndby Strands Kultur week-end


Se flere billeder fra ugen, tryk HER