Nr. 16 - 6. maj 2004

Brøøøøl!

Det glemmer de aldrig. Løveturen til Givskud var en usædvanlig stor oplevelse. Det er meget sjældent, at man får lov til at komme så tæt på dyrene. Vore elever fik lov til at se, høre og opleve mange spændende ting. Guiderne fortalte levende om dyrenes liv og deres egne erfaringer med at passe dyrene.

Vi blev behandlet som fornemme gæster, og kunne efter åbningstid bruge store dele af parken alene. Opholdet i Bomaen var noget for sig. Det gav eleverne stemninger og lyde fra savannen. De sov måske ikke så meget, men oplevede des mere. Der er billeder og videoklip på skolens hjemmeside, tryk HER.

5. maj

I går var det 59 år siden, at Danmark slap fri for besættelsen under 2. verdenskrig. En del af vore elever besøgte i den anledning Frihedsmuseet i København. Det gav også anledning til at overvære lidt af militærets parade i anledning af det kommende, kongelige bryllup. Kanoner saluterede og Dronningen kørte lige forbi eleverne i "Krone 1". Selv om braget og røgen hang længe i luften, så vil indtryk fra oplevelsen sidde endnu længere i elevernes tanker.

Det gik rigtig op for flere elever, at der var et hverdagsliv, som skulle leves midt i krigen. I manges tanker handler krig om skud fra kanoner og bomber, men der er mange andre sider, som er værd at få øje på.

Klar til lejr på Hvidekilde fra mandag 10. maj til fredag 14. maj

Her er de rigtige datoer. Der havde indsneget sig en datofejl i informationsmaterialet, som var sendt hjem. Selv om eleverne ved, hvornår lejren starter og begynder, vil vi understrege dette for at undgå misforståelser. Vi starter og slutter på Brøndby Strand Station. Vi kommer hjem fredag, den 14. maj kl. 12.01, og der er ingen SFO den eftermiddag.

Forældre, som har lovet at bage, kan medbringe dette, når vi mødes på Brøndby Strand Station - bagved. Vi glæder os til nogle rigtig dejlige dage.

Årsmøde på Gideonskolen

Mandag, den 17. maj 2004 kl. 19:00. Skolens revisor og tilsynsførende deltager i mødet og fremlægger deres rapporter. Vi glæder os også til at vise glimt fra lejren på Hvidekilde.

Der er sendt brev hjem til alle skolens familier med et mere udførligt program. Vi beder om en tilkendegivelse af, hvor mange man kommer, så vi kan planlægge de praktiske forhold omkring mødet. Varmt velkommen!

Store Bededag

I morgen, fredag, den 7. maj 2004, er det Store Bededag. Det er en helligdag, og derfor er der heller ingen skolegang. Vores elever har fri indtil vi mødes mandag morgen på Brøndby Strand Station for at tage på lejr sammen.

Særlige dage i maj

7. maj - Store Bededag

20.-21.-22. maj - Kristi Himmelfarts ferie

24. maj - første mundtlige prøve

29.-30.-31. maj - Pinseferie.