NYHEDSBREV

Nr. 15 - 30. april 2004


Slutspurten

Så er april slut. Når vi starter på maj er der kun 1½ måned tilbage af dette skoleår. Vi nærmer os afslutningen på 7. skoleår på Gideonskolen. Det er ikke nyt for os, at dagene går hurtigt. Det er meget indholdsrige dage og uger, vi har sammen med vore elever, og vi har oplevet fantastisk mange ting sammen også i dette skoleår.

Det betyder også, at planlægningen af næste skoleår er begyndt. Det gælder både den overordnede planlægning og planlægningen af de enkelte elevers arbejde. Nye elever kommer ind på skolen og andre slutter. Vi har fuldt hus også når vi starter til august, og der er mange på venteliste - desværre. Hvis nogle af vores elever / forældre har andre overvejelser med hensyn til næste skoleår, vil vi gerne vide det så tidligt som muligt, så vi kan tilbyde elever fra ventelisten plads.


Afsluttende prøver

Mandag, tirsdag og onsdag i næste uge afholder vi afsluttende prøver for fire af vore ældste elever på 9.-10. klassetrin. De skal til de samme skriftlige prøver som eleverne i folkeskolen.

De mundtlige prøver begynder i slutningen af maj og kommer så tæt efter hinanden frem til den 12. juni 2004.

Det er en stor udfordring for alle elever - også vore - så bed for dem, at tanken må flyde frit, og at de må have frimodighed til at vise, hvad de kan. 

Fotografering

På torsdag, den 6. maj 2004, er der igen skolefotografering. Vore elever har fået en nærmere beskrivelse af dette med hjem, og der er en svar-talon, som skal afleveres senest på mandag, så vi kan planlægge dagen. Husk: Der er ingen købetvang, selv om man ønsker at få billederne med hjem til gennemsyn. Hvis man beholder billederne, skal man betale, men man kan også vælge at sende billederne tilbage. 

Hvidekilde

Om en uges tid skal vi på lejr på Hvidekilde ved Hillerød. Stort set alle elever kender lejren og derfor er det overskueligt at planlægge. Der sendes besked hjem først i næste uge med alle praktiske oplysninger.

Lejren er fra mandag, den 10. maj til fredag den 14. maj. Vi kommer hjem på Brøndby Strand Station ca. kl. 12:30, og eleverne har derefter fri. Der er ingen SFO denne fredag. Alle kan nå hjem til den store nationale begivenhed med det kongelige bryllup. Det bliver igen dejligt at være sammen på lejren. Velkommen. 

Løveparken i Givskud

Søndag morgen rejser 30 elever med 3 lærere til Givskud. De skal på en minilejr søndag/mandag og overnatte i lejrens "BOMA". Det bliver en rigtig jungleoplevelse, som vi glæder os til at høre mere om, når de kommer hjem mandag eftermiddag.


Årsmøde på Gideonskolen

Mandag, den 17. maj 2004 kl. 19:00. Skolens revisor og tilsynsførende deltager i mødet og fremlægger deres rapporter. Vi glæder os til at vise glimt fra lejren på Hvidekilde.

 

Garnrester

Til formning kunne vi godt bruge nogle garnrester til et projekt. Hvis der er familier, som ligger inde med det, modtager vi med tak, hvad der er muligt.

Store Bededag

På fredag, den 7. maj 2004 er det Store Bededag. Det er en helligdag, og derfor er der ingen skolegang.