Nr. 14 - 23. april 2004

De gjorde det igen

De gjorde det igen. Vore elevers gjorde en fornem indsats ved Forårsgudstjenesten onsdag aften på Gideonskolen. Omkring 250 gæstede skolen i den anledning. Det blev en fin aften med en høj standard i fremførelse. Også vore svenske gæster indgik i programmet.

Det var med stor glæde, vi bød velkommen til Pam & Graham Yoko. Under temaet: "Livet bryder frem" talte Graham Yoko både om naturens liv i foråret og om livet i Gud, som er evigt. Hør talen, klik Her

Gudstjenesten sluttede med en bøn udtrykt gennem dans fra en gruppe af vore elever. Andre elever havde lavet en udtryksfuld power-point, som understregede temaet i bønnen.

Svensk-dansk fællesskab

I går sagde vi "farvel" til 17 elever og 10 forældre og medarbejdere fra Källskolan i Stockholm, som har besøgt Gideonskolen fra mandag eftermiddag. Vore elever i 5. og 6. klasse var værter for dem. Tirsdag gik turen til København med sightseeing, og onsdag var de svenske elever på besøg i forskellige grupper for at udfordre vore elever med svensk sprog og selv blev de udfordret på dansk. Det var interessant og spændende for begge parter. Tusind tak til de familier, som har haft svenske elever boende. Det har været en stor hjælp, og vi påskønner det meget.

En ægte jøde

Motti Isaak fra Karnei i Samaria besøgte os i tirsdags. Han talte til de ældste drenge. Han fortalte om sin opvækst i Danmark og sin familiebaggrund. Vi fik en historisk redegørelse for Israels oprettelse og et indblik i den aktuelle situation set fra Motti Isaaks side. Det var et meget spændende besøg.

I røg og damp

I går havde vi igen brandøvelse på Gideonskolen. Denne gang i "røg og damp". Indsatsleder Claus Olsen havde denne gang medbragt en røgkanon, så den gule forhal var helt fyldt med røg. Det var derfor en mere realistisk brandøvelse end tidligere. Vore elever klarede udfordringen flot, og vi fik en fin tilbagemelding fra brandmajoren.

ACE-konference

I dag, fredag og i morgen lørdag afholdes den årlige ACE-konference på Gideonskolen. Det er en nordisk konference, så vi har gæster fra både Norge, Sverige og Danmark. Pam & Graham Yoko er hovedtalere ved konferencen ligesom sidste år.

Konferencen starter fredag kl. 14 og slutter lørdag kl. 14. Nogle af skolens elever medvirker ved åbningsmødet om fredagen.

Årsmøde på Gideonskolen

Mandag, den 17. maj 2004 kl. 19:00. Skolens revisor og tilsynsførende deltager i mødet og fremlægger deres rapporter. Vi glæder os til at vise glimt fra lejren på Hvidekilde.

Datoplan for maj

3.-5. maj: Afsluttende prøver 9.-10. klasse