NYHEDSBREV

Nr. 13 - 16. april 2004


En flot oplevelse

Alle elever, som har arbejdet med Petruskja deltog i går i general prøven med Sjællands Symfoniorkester i Tivolis Koncertsal. Der er ikke så mange af vore elever, som har oplevet et orkester "live", og det blev da også en flot oplevelse for dem.

Det er samtidig et festligt punktum for et par måneders arbejde med musik og musikstykket. Vi er ret sikre på, at vore elever har lært at lytte til musik på en ny måde og forstået en del mere om musikkens opbygning. 

Tillykke Dronning

I dag har godt halvdelen af skolens elever været på Amalienborg Slotsplads for at hylde Dronning Margrethe på hendes fødselsdag. Det er en tradition, som vi har haft siden Gideonskolen blev startet. Til at begynde med var alle skolens elever med, men nu er vi for mange, så det er udvalgte elevgrupper, der tager af sted.

Det er en usædvanlig oplevelse at stå sammen med mange tusinde andre mennesker og se Livgarden trække op i galla og være med til at råbe "Hurra" for Dronningen.Graham og Pam Yoko

ACE-konference

På fredag og lørdag i næste uge; den 23. og 24. april 2004, afholdes den årlige ACE-konference på Gideonskolen. Vi venter lærere fra Norge og Sverige foruden de danske skolers medarbejdere. Som gæstetalere byder vi velkommen til Pam & Graham Yoko, som også var med ved konferencen sidste år.

Det er en kursus- og inspirationskonference, som giver et friskt input og en fornyelse til at gå videre med det daglige arbejde. Konferencen betyder meget for os, og derfor satser vi på, at alle skolens medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer deltager.

Det betyder også, at vi slutter undervisningen kl. 12:00 på fredag, den 23. april 2004 - lige efter frokost. Der er åbent i SFO til kl. 16:30, men vi beder forældre, som har mulighed for det, om at hente børnene tidligt eller finde alternativ pasning.


 

Velkommen til Forårsgudstjeneste

Onsdag, den 21. april 2004 kl. 18:30

Se, hør og oplev:

Velkommen til

Vi ses på onsdag på GideonskolenSe flere billeder fra uge 16 i billedarkivet, tryk her
 

Årsmøde på Gideonskolen

Mandag, den 17. maj 2004 kl. 19:00 afholdes Årsmøde på Gideonskolen. Det er et af de vigtige møde med fremlæggelse af regnskab og modtagelse af vores tilsynsførendes rapport for dette skoleår. Vi har netop været på lejr i ugen før og glæder os til at vise glimt fra lejren ved den anledning.

Skolestart i august

Skolens plan for 2004/05 er nu klar. Skolen starter efter sommerferien torsdag, den 5. august 2004.