Nr. 11 - 26. marts 2004

Tre gange forår

Også i denne uge har elever fra Gideonskolen besøgt Botanisk Have. Lederen af skoletjenesten har modtaget eleverne i passende grupper, og eleverne har både set, hør og oplevet meget omkring planter. Botanisk Have har frembragt en yderst truet plante. Den er i blomst efter 10 år, og der er kun tre tilbage i verden af den. Det er jo spændende. Vejret har været rimeligt, og alle melder om gode besøg.

Guiness Rekord?

Det tog tre hele dage - alle frikvartererne - at bygge bjerget i sandkassen. Målet var 200 cm, men der var desværre ikke sand nok. Vi nåede 194,5 cm. Det var en stor gruppe stolte elever, som afleverede resultatet i onsdags. Det var selvfølgelig rigtig spændende at bestige bjerget bag efter. Så nu er bjerget blevet en bakke, og der er gravet "skyttegrave" sandet. Tillykke til de ihærdige elever!

Tysk gæstelærer

I denne uge har vi haft besøg af Maria. Hun er tysk gæstelærer. Maria har arbejdet med familien Johny Noer i 20 år og har været lærer for familiens børn. De har arbejdet med ACE-materialer, og derfor var det lidt sjovt at have besøg af Maria. Det var ikke helt planlagt at bruge hende i tysk, men det klarede vore elever - og Maria ganske godt. Tak for indsatsen og for besøget.

Ingen SFO i påskeferien

Der har ikke været interesse for SFO i påskeferien. Der kunne være åbent mandag-tirsdag-onsdag, den 5.-6.-7. april, men der har stort set ingen elevtilmeldinger været, og derfor er der lukket. Vi håber forælde med behov for pasning har fundet en god løsning.

Besøg fra Stockholm

Mandag-tirsdag-onsdag den 19.-20.-21. april får vi besøg fra Källskolan i Stockholm. 15 elever foruden ledsagende vokse fra skolens 5.-6. klasse gæster os i nogle dage. De skal opleve København, og vi har planlagt nogle fælles arrangementer med vores egen 5.-6. klasse med dem. Vi håber på, at vi kan finde overnatningsmulighed til dem hos nogle af skolens familier, men ellers bliver det vandrehjem.

Graham og Pam Yoko

Forårsgudstjeneste

Onsdag, den 21. april 2004 kl. 18:30 inviterer vi skolens familier til forårsgudstjeneste. Fra Sydafrika kommer Graham og Pam Yoko, som vi kender fra tidligere besøg. Vore svenske gæster medvirker også sammen med vore egne elever. Vi lægger op til en rigtig spændende aften. Reservér datoen - varmt velkommen. Hør gudstjenesten med Graham Yoko fra år 2003, tryk HER.

Brandøvelse

I mandags holdt vi vores egen interne brandøvelse. Det var en nyttig træning, og alt forløb planmæssigt. Eleverne var gode til at huske aftalerne, og nu ser vi frem til at brandmajor Claus Olsen vil lede en mere realistisk øvelse. Han kan komme når som helst.

Se flere billeder fra uge 13 i billedarkivet, tryk her

Påskeferie

Skolen er lukket i påskeferien fra lørdag, den 3. april til mandag den 12. april. 2004.