Nr. 10 - 19. marts 2004

Der er forår i luften

Vi har i denne uge tydeligt mærket, at foråret er på vej. Børnenes leg og påklædning ændrer sig. I går var børnehaveklassen og ABC-gruppen i Botanisk Have. Skoletjenesten havde lavet et program - netop om: forår. Det var en dejlig oplevelse for alle at lytte til og fornemme, hvad forår er. Se de mange billeder på skolens hjemmeside. I næste uge har vi to dage i Botanisk Have med andre elevgrupper.

Nyt skema

Skolens elever har fået udleveret et nyt uge-skema. Det er en tilpasning til de seneste ændringer på personalesiden samt en opdatering af rettelser fra de seneste par måneder. Det ændrer ikke på elevernes gruppetimer, men der kan være nogle justeringer i forhold til, hvor timerne har ligget før.

En løve-tur

I efteråret vandt Eva Schultz en tur til Løveparken i Givskud. Hun må tage sine kammerater med, og det bliver til i alt 30 personer med voksne. Med nogle få undtagelser er det hele juniorlærecentret, som tager af sted. Turen finder sted søndag den 2. maj og mandag den 3. maj med en overnatning i løveparken. Det bliver en meget usædvanlig tur, som vi glæder os til. Der kommer nærmere invitation til alle implicerede senere.

SFO i påskeferien

Der er åben for skolens SFO på hverdagene i påskeferien. Det gælder mandag-tirsdag-onsdag, den 5.-6.-7. april. Det er en forudsætning, at der er mindst 5 elever, som har brug for det. Vi skal derfor bede interesserede forældre om at kontakte Britta Christensen snarest muligt og senest fredag, den 26. marts 2004, så vi kan planlægge.

Forårs-klargøring

Vi planlægger rengøring og oprydning fredag, den 26. og lørdag, den 27. marts 2004. Vi starter fredag kl. 14 til 19 og fortsætter lørdag kl. 9 - 12. Der hjemsendes information med mulighed for valg af tidspunkter først i næste uge. Vær varmt velkommen.

Lidt af hvert

I denne uge har skolens revisor gjort regnskabet for 2003 færdig. Det forventes at fremlægges for bestyrelsen den 29. marts til godkendelse.

Christa Viljoen er i Sydafrika frem til påskeferien i forbindelse med sin søsters bryllup. Stephanie Kauffmann læser hendes engelsktimer i denne periode.

Hav en holdning

Ina-Maria Nielsen er forældre ved Gideonskolen. Hun er også politiker og sidder i Glostrup Byråd for partiet Venstre. Ina-Maria Nielsen har gæstet os i går. Hun præsenterede sit arbejde for eleverne fra 6. - 10. klasse i samfundsfag. Hun sluttede sin præsentation med ordene: "Hav en holdning og giv udtryk for den. Hvis du ikke har en holdning, så er der andre, der har det, og så bliver du kørt ud på et sidespor."

Se flere billeder fra uge 12 i billedarkivet, tryk her