Nr. 08 - 5. marts 2004

Forældrekonsultation

Skole-hjem samarbejdet er alfa og omega for en velfungerende skole. Derfor er der på Gideonskolen mange arrangementer og muligheder for at mødes med forældrene. En af de meget vigtige anledninger kommer i næste uge.

Alle forældre og elever er inviteret til konsultation. Vi ønsker at tale sammen om elevens udbytte af undervisningen og elevens skolegang i almindelighed. Det er derfor vigtigt at eleverne kommer med.

Vi har sendt invitationer med hjem med mulighed for angivelse af ønsketid(er). De fleste er kommet tilbage på nuværende tidspunkt. På mandag, den 8. marts vil tidsplanen blive sendt med hjem, og samtidig vil den også være til rådighed på Gideonskolens hjemmeside.

Vi ser meget frem til at mødes med familierne og byder varmt velkommen til alle.

Også på Gideonweb

Denne gang vil alle elevernes undervisningsrapporter kunne hentes via "Gideonweb". Alle forældre, som har adgang til Internettet og som har rekvireret en personlig kode, kan se elevernes rapporter på nettet.

Vi håber, at denne service er nyttig, og er meget interesseret i at høre fra forældrene, så vi kan forbedre, hvor det kan lade sig gøre. Forældre, som endnu ikke har rekvireret personlig kode, kan gøre dette ved at sende en e-mail til Lars Schultz.

Efter-fyraften-møde

I går aftes havde vi "Åbent Hus" for forældre, som gennem den senere tid har ønsket at stifte nærmere bekendtskab med Gideonskolen. De har med post modtaget skolens informationsmateriale, og kom for at blive personligt opdateret omkring skolens kristne profil og undervisningsform.

Besøg fra Norge

I næste uge får vi besøg fra Norge. Tre norske rektorer fra kristne skoler har ønsket at gæste Gideonskolen for at høre nærmere om skolens undervisning. Vi byder vore gæster varmt velkommen og håber, at de rejser tilbage med en ny inspiration.

PC-opdatering

Skolens bestyrelse besluttede på sit møde i onsdags, at opdatere vore computere på skolen. Vi har lavet nogle forstudier til det, og inden længe begynder processen at tage form. Undervisningsministeriet har afsat midler til støtte for indkøb af IT-udstyr til brug for 3. klasse. Det regner vi med at benytte os af, men ud over det vil alle computerne i den gule forhal og i lærecentrene blive opdateret.

"Den kører jo"

Eleverne i C3 har i denne uge arbejdet i science med elektromagnetisme. I den forbindelse har man bygget en el-motor og forældre, som måtte ønske at se - og høre - nærmere til det, kan besøge billedarkivet på skolens hjemmeside.

Sundhed

Skolens sundhedsplejerske har i denne uge arbejdet med elever fra 3. klasse. Man har talt om sundhed og sund mad. Helle Laugesen spiste med eleverne, og blev dagens populære person hos eleverne. Vi er rigtig glade for det nyttige input fra sundhedslinjen.