NYHEDSBREV

Nr. 07 - 27. februar 2004


Forsinket vinterferie

Det var lidt af en kontrast at komme i skole i denne uge. Vinterferien i sidste uge var solfyldt og varm - helt forårsagtig. I denne uge er vinteren så kommet tilbage med kulde og sne i mængder.

Det har krævet lidt omstilling hos alle at byde sneen velkommen. Børn er jo ganske vidunderlige. De har en utrolig evne til at tage alt, som det kommer. Så i denne uge er det igen blevet til leg med sne og aktiviteter, som sneen kan bruges til.
 


 

Musik skal der til

I går havde vi så den første storsamling omkring "Petruskja"-projektet. Ca. 40 elever er involveret foruden fem af skolens lærere og to repræsentanter for Sjællands Symfoniorkester. Dagens program varede ca. 1½ time, og der var tid til både fælles informationer og aktiviteter og gruppearbejder med musikken. Vi har købt en del instrumenter i den anledning, som vi også regner med at bruge til andre ting fremover.

Alle elever var involveret. En del træning foregik i salen med lege omkring sang og musik. Eleverne fik mange fine oplevelser, som vi glæder os til at arbejde videre med.

På skolens hjemmeside kan man se mange billeder fra dagens træning - og der er en hel del lydbilleder, som kan give en fornemmelse af dagen. 

Forældrekonsultation

I øjeblikket er alle medarbejdere i gang med at forberede Undervisningsrapporterne. De bliver denne gang tastet ind i "Gideonweb". Når de er færdige, kan man se dem både på nettet og i en trykt udgave som tidligere.

De fleste af skolens elever er selv med i processen omkring deres personlige udvikling og giver forslag til, hvordan de oplever deres egen udvikling siden sidste rapport.

Undervisningsrapporterne sendes med hjem mandag, den 8. marts, og konsultationerne afholdes onsdag og torsdag, den 10. og 11. marts 2004. I løbet af næste uge hjemsendes nærmere information om dette, og forældre kan som tidligere ønske tider til konsultationen.

Det er en vigtig del af skole-hjem samarbejdet, og derfor opfordrer vi alle til at reservere dagene.
 


 

Personalia

Strange er sygemeldt i øjeblikket. Vi har i den forbindelse dels bedt nogle af skolens egne medarbejdere, dels Kirstine Lange om at vikariere i de gruppetimer, som skal læses. Vi ønsker god bedring og håber på hurtigt at se vores medarbejder igen.


Vågehvalen foran museet.


Zoologisk museum

En del af vore elever har i dag været på ekskursion til Zoologisk Museum. Nogle har arbejdet med "truede dyr" og andre med "hvaler". I forlængelse af den udstilling vi har haft om samme emne i januar, er det en interessant opfølgning.

 

  Brandsyn 

I denne uge har vi haft brandtilsyn på skolen. Alt var i fineste orden. Brandinspektøren kommer igen på besøg midt i marts for at fortælle en del af eleverne om sit arbejde som brandmand.

Der er i øvrigt mange andre spændende initiativer, som skal se dagens lys i marts måned. Vi har lavet en skitse på en halvårsplan, som kan ses på skolens hjemmeside.Se flere billeder fra Petruskja, tryk på billedet!