Nr. 06 - 13. februar 2004

Opbakning

I tirsdag havde vi "Midtvejsmøde" på Gideonskolen. Der var et godt fremmøde, og det var en rigtig dejlig aften med megen information om skolens aktuelle situation. De fremlagte forhold blev kommenteret og vel modtaget af de tilstedeværende.

Det efterfølgende besøg i lærecentrene gav også anledning til en god dialog med børnenes lærere, og samtalerne ved kaffebordene vil "ingen ende" tage. Det var meget hyggeligt og særdeles nyttigt at mødes med forældre på denne måde. Tusind tak skal I have.

Slik, mobil og frugt

Blandt de ting, som blev drøftet med forældrene kan vi omtale, at børnenes frokost ikke må omhandle slik eller sliklignende ting. Der må ikke medbringes sodavand. Fælles indkøb af frugt til eleverne generelt er der ikke stemning for. Vi overvejer at gøre det til eleverne i SFO'en.

Mobiltelefoner må fortsat gerne medbringes i skole, men skal slukkes og opbevares i elevernes skabe i skoletiden. Først når eleven forlader skolen må mobiltelefonen igen tændes. Nye mobiltelefoner kan have fotofunktion. Denne må ikke bruges på skolen.

Bonusbutik

I går, torsdag, den 12. februar 2004, var der igen bonusbutik. De mange opsparede bonus blev omsat til søde, sjove, nyttige og praktiske ting.

Det er altid en dejlig oplevelse at se, når eleverne står klar med deres velfortjente bonus og iagttager og diskuterer mulighederne.

Det involverer også ganske meget regnearbejde, når den store "købmandsbutik" skal besøges. Nu er det så klaret for denne gang, og vi begynder en ny opsparingsperiode.

Årsskrift 2003

Ved Midtvejsmødet fik de tilstedeværende forældre udleveret et årsskrift for 2003. Det er skolens nyhedsbreve for hele året 2003 sammen med en passende beskrivelse af årets gang. Forældre, som ikke kunne være tilstede, er velkommen til at rekvirere et sådant årsskrift. Det kan gøres via mail eller ved henvendelse til skolens kontor.

Se flere billeder fra besøget på H. C. Ørstedsværket, tryk HER

H. C. Ørstedsværket

Eleverne i C4 og C5 har i dag været på besøg på H. C. Ørstedsværket. Det er et led i skolens scienceværksted og fysikundervisning. Eleverne har fået en rundvisning og en præsentation af forhold omkring Danmarks el-forsyning.

Hvor blev sneen af?

Vi har ikke glemt de herlige dage med sne, som vi opleve dem for et par uger siden. Her er lidt stemninger fra den gang.

Vinterferie

I næste uge er der vinterferie. Vi minder forældre med børn i den aktuelle alder om, at der ikke er nogen SFO i vinterferien.