Nr. 01 - 9. januar 2004

Godt nytår 2004

Velkommen til 2004. Et nyt år er startet på Gideonskolen. Det er altid en god anledning til at se tilbage og holde fast i de mange gode og fine oplevelser og se frem og rette forventningerne mod de mange muligheder, som ligger foran os.

Januar måneds bibelafsnit er Salme 23. Det er en meget kendt salme, som ofte kaldes hyrdesalmen, fordi den taler om "Den gode hyrde", som leder os under alle livets vilkår.

Vi glæder os til at mødes med eleverne hver dag og til de mange anledninger, der vil være til at samles med skolens forældrekreds og venner. Rigtig godt og velsignet nytår.

Spændende besøg

På tirsdag, den 13. januar får vi besøg fra Undervisningsministeriet. Ministeriet besøger forskellige frie skoler for at se, hvordan den nye lov om "frihed og folkestyre" er blevet implementeret. Samtidig vil man følge udviklingen af vores arbejde med ACE-materialerne.

Vi ser frem til besøget, og tror, at det vil blive et gensidigt værdifuldt besøg og en fortsættelse af den dialog, som vi har med ministeriets konsulenter. Velkommen på Gideonskolen.

Ib Johansen underviser Ulrik, Nicholas, Kevin og Danny i fysik

Valg til UVM

I tirsdags blev endnu en elev valgt som undervisningsmiljø-repræsentant. Eleverne deltog med iver og stort engagement i opstilling og valg. 9 elever var villige til valg. Melissa Godtfredsen blev valgt. Hun og Julie Nordfjord er nu Gideonskolens UVM-repræsentanter. De to elever er i øvrigt med i skolens sikkerhedsudvalg. Tillykke med valget.

Ny skolelæge

I tirsdags hilste vi på vores nye skolelæge. Eleverne i børnehaveklassen og deres forældre vil være de første til at hilse på vores nye medarbejder. Det vil ske den 30. januar og den 3. februar. Det er vigtigt at forældrene kommer med i forbindelse med helbredsundersøgelsen. Nærmere besked følger.

Toke Andersen

Velkommen

Toke Andersen er ny elev på Gidonskolen. Han startede i tirsdags. Vi har også modtaget en gæste-elev, som skal være hos os indtil vinterferien. Han hedder Ulrik og kommer fra Califonien. Velkommen til, vi håber I vil falde godt til og trives hos os.

Lugt-forbi!

Så er der igen frisk luft på toiletterne. En pakning blev udskiftet i et gulvafløb, og nu er luften igen fin og frisk. Vi har kæmpet længe med dette, og er glade for, at det nu er i orden.

I sne står urt og busk

Vi så sneen i denne uge. Hvilken herlig oplevelse. Rigtig mange af skolens elever fik travlt med at bygge snemænd og lege med sneen. Det må man gerne på Gideonskolen. Men man må ikke kaste med den eller genere andre ved at sprøjte på dem. Sne er dejligt, når det bruges rigtigt.

En frisk arbejdsplads

Vi har i denne uge inspireret vore elever til at friske arbejdspladsen op. Et nyt år giver plads til noget nyt. Det er dejligt at gøre det rigtigt og gøre det godt, når man nu alligevel skal gøre det. Det kunne være nyttigt med nye blyanter og andet dagligt udstyr.

Så er vi i gang igen med fysik på 5. klassetrin.