Nr. 41 - 19. december 2003

Glædelig jul

Dette er sidste nyhedsbrev i 2003. Det er derfor en god anledning til at se tilbage på året, som er gået.

Det har været et særdeles spændende år. Vi har oplevet mange dejlige og fine ting med skolens elever. Det er også med stor glæde vi tænker på samarbejdet med skolens forældre. Vi kan ikke forestille os, at det kan være bedre på andre skoler. Derfor skal der lyde en varm tak til alle skolens forældre og elever for et rigtig dejligt år.

Julen på Gideonskolen er noget særligt. Kernen i det, vi ønsker at formidle til vore elever og forældre, er troen på Jesus Kristus, som kom til verden for at frelse enhver, som tror. Bibelen taler om det, som Guds "uudsigelige gave". Vi kan ikke fuldt ud beskrive værdien, perspektivet og rigdommen i den gave - og så er den gratis.

Vi ønsker alle skolens familier og venner en rigt velsignet jul med Jesus Kristus i centrum.

Jul på Gideonskolen

I fredags var der igen fuldt hus på Gideonskolen. Vi holdt skolens tradition i hævd med en spændende fremstilling af "Trængsel omkring krybben". Vi fik et uventet og dejligt besøg af Solveig og Henry Jakobsen, som kom for at aflevere en særlig hilsen til vore elever.

Næsten alle elever var involveret i produktionen, og der var sang, musik og dans. Også babyen var ægte. Melody Bracher havde udlånt sin baby i dagens anledning. Tak til alle for en særdeles dejlig og festlig eftermiddag.

På Vallensbæk Rådhus

Gideonskolens "levende julekort" blev modtaget med stor glæde og taknemmelighed på Vallensbæk rådhus. Næsten alle medarbejdere havde taget opstilling i rådhusets forhal, og vore elever bragte i sang og dans ønsket om en rigtig glædelig jul til borgmester Kurt Hockerup og alle andre på rådhuset.

Brøndbys borgmester Kjeld Rasmussen fik også en hilsen fra Gideonskolen

Sidste skoledag

Vi minder om, at den sidste skoledag inden jul er i morgen, lørdag, den 20. december 2003. Skoledagen varer fra kl. 8:30 til 11:00 - og der er ingen SFO bagefter.

Juleferie og SFO

Når vi er færdige med juleafslutningen i morgen har vore elever juleferie. Vi skal mødes igen mandag, den 5. januar 2004 til en helt almindelig skoledag. Der er ingen SFO i juleferien, fordi der ikke er behov for det.

Rengøringseftermiddag

Fredag, den 9. januar 2004 vil vi bede om hjælp til nytårsrengøring på Gideonskolen. Vi får besøg i den efterfølgende uge, og vil gøre vores til at skolen fremtræder smuk og ren.

Besøg fra Irak

I går havde vi besøg af en amerikansk soldat, sergent Will Vaughn, som har været i krigen i Irak siden begyndelsen for næsten et år siden. Vore elever fik lejlighed til at stille mange spørgsmål og oplevede besøget særdeles spændende.