Nr. 39 - 5. december 2003

Det sande lys

Johannes Døberen skulle vidne om lyset. - Det sande lys - som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden (Johs. 1:9). Det er Jesu fødsel, der tales om her. Bibelen omtaler Jesus som det sande lys. Det lys er beregnet til at oplyse mennesker, så de kan være lys i denne verden.

De fleste har læst tegneserier og husker sikkert, hvordan det vises, når der er gået et “lys op for nogen”. Pludselig forstår man noget, som man ikke før har forstået. Man erkender noget nyt og bliver glad.

Vi vil være med til, at “et lys skal gå op for nogen” i denne jul. Vi håber, at vi må se - og indse - at Gud sendte Jesus som verdens frelser. Det betyder en personlig frelser for hver enkelt, som vælger at tro på, at Jesus er Guds søn.

Vi vandt igen

Der var voldsom begejstring, da skolens elever kom hjem fra fodboldstævnet i fredags. Vi vandt den ene af de to pokaler og klarede os i øvrigt rigtig godt i alle kampe. Vi havde medbragt et “professionelt” heppe-team, som holdt kampgejsten oppe og sang for på mange herlige sange.

I finalen i Division II kæmpede Gideonskolen mod Gideonskolen, så pokalen var på dette tidspunkt sikker. De gode meldinger om vore elevers opførsel glæder os rigtig meget. Stor ros og megen tak til alle medvirkende - både elever og lærere.

Pokalen kan ses på skolen. Den er udstillet sammen med trofæerne fra sidste år.

I skole på en lørdag

Vi minder om, at den sidste skoledag inden jul er lørdag, den 20. december 2003. Det er ikke en trykfejl - det er LØRDAG - og det er en planlagt del af skoleåret.

Lørdag den 20. december er skolens juleafslutning. Der er skoledag fra kl. 8:30 - 11 - og der er ingen SFO bagefter.

SFO i juleferien

SFO har åbent på hverdage i juleferien, så forældre, som skal på arbejde kan få deres børn passet på skolen i arbejdstiden. Det er en forudsætning, at der mindst er 5 elever hver dag. For at vi kan planlægge det, beder vi interesserede forældre om at give besked til Britta Christensen i løbet af næste uge. Derefter vil der blive givet besked tilbage om de dage, hvor SFO’en er åben.

Velkommen til Familiejul på Gideonskolen

Fredag, den 12. december 2003 kl. 15 - 18.
Kom, se, hør, oplev elevernes præsentation af:

Trængsel om krybben?

Vi glæder os til at se
● skolens elever
● skolens familier
● skolens venner

Der bliver
● Julestemning
● Julespil
● Juletale v/Michael Jensen
● Juleforfriskning

Tak for hjælpen

Der var mange hjælpere til rengøringsdagen i fredags. Tusind tak for indsatsen. Det er en fornøjelse at se vores pæne skole ekstra fin efter den omfattende rengøring. Vi sætter meget pris på den fælles indsats.