NYHEDSBREV

Nr. 38 - 28. november 2003Naturen på tæt hold

Det blev en helt speciel oplevelse for alle elever, da vi i fredags havde besøg af Pia og Poul Erik Vennekilde. En udvalgt gruppe elever kom tæt på jægeren og fik mange informationer om: hvorfor, hvornår og hvordan. Der er meget, man ikke tænker på, som er nyttigt at få med, når man skal overveje at skyde et af de søde og smukke dyr i skoven. Mange fik øjnene op for det perspektiv.

Stort set alle elever så med - mere eller mindre - da rådyret blev flået og gjort klar til grillen. Der var også fasaner og vildænder, som skulle klargøres.

Frokosten var et festmåltid. Foruden de tilberedte kødretter blev der serveret diverse salater og flutes.

Tak for en rigtig dejlig dag, som I gav os ved at vise og fortælle lidt fra jeres liv.Ind under jul

Så blev det december endnu engang - også på Gideonskolen. I dag har vi pyntet op på skolen, og det er tydeligt for enhver, at "stjernehuset" endnu engang lyser op i Vallensbæk.

Vi tænker først og fremmest på stjernen, som ledte vise mænd fra Østerland til vor Herre Kristus hen. Vi ønsker også i år at bruge julen til at fremhæve de gode nyheder om Jesus Kristus som kom til jord for at tilbyde frelse til alle, som vælger at tro på ham som Guds søn - verdens frelser.

Vi er kommet langt med dekorationen. Vi har andre traditioner på Gideonskolen, som vi også i år vil holde fast ved. Vi har vores egen adventsdekoration, og der bliver tid til jul på Gideonskolen hver dag i hele julemåneden.Træning til festaften

Rose Broholm begyndte i går med træning af forskellige grupper af elever. Der arbejdes de næste 3 uger intensivt for at blive klar til "Jul på Gideonskolen", som er vores familiejul.

Det betyder, at der vil være en del ekstra træning de fleste dage. Vi forsøger at holde vore elever godt informeret, så det ikke kommer bag på dem, hvornår de skal træne.
 

Familiejul på Gideonskolen

Fredag, den 12. december 2003 kl. 15 - 18. Kom, se, hør, oplev - der er noget for hele familien. Yderligere oplysninger fremkommer senere.
 


 

Fodboldstævne

Så er det i dag, at vore elever er i gang med det indendørs fodboldstævne i Køge. Ca. halvdelen af skolens elever deltager på den ene eller den anden måde. Vi ved ikke, om vi vinder, men vi ved, at vi er med.

Når resultatet kendes, vil vi opdatere alle gennem vores hjemmeside - så velkommen til at se efter senere på dagen på Internet.

Vi vandt. Mere information følger. Se: Billedarkiv og BILLESBORG CUP


HJÆLP!

Den 19. december kommer lærer Stephanie Kaufmann fra Canada for at være på Gideonskolen frem til sommerferien.

Vi glæder os meget til den ekstra hjælp - men vi efterlyser en familie, som kan have hende boende. Der tilbydes betaling for kost og logi. Kontakt snarest skolens leder og hør nærmere.